åååå

jag säger bara äntligen så har jag hittat mina örhängen som ser ut som glittriga disco bollar. jag har nämligen ett par i silver. men jag säger bara men. av en slump så gick jag in i guldfynds butiken i tyresö och rekade bara lite och där hänger ett par svarta. och jag har alltid sakt att gud vad jag skulle vilja ha dom u svart för det är oxå såå snyggt. och så hade dom ett par. jag viste inte ens att dom fanns i svart. så jag blev så klart jätte göad och köpte ett par på studs :). så nu är jag sjukt nöjd med mina nya svarta party disco glitter bollar =)




i morse va jag ute på min vanliga jogging runda innan jag åkte till jobbet. sen vid lunch tiden kom madde och kollade sina ögon och sen gick vi till pizzeria hörnet och åt lunch trevligt att både äta ute och få sällskap på lunchen:)

sen har jag inte gjort så mycket mer bara tvättat usch det är bara sååå tråkigt. ut av alla hushålls sysslor så måste tvätta fan va det absolut tråkigast. det är bara sååå segt. man går ner till tvättstugan slänger in kläderna och sen går upp igen. är uppe i lägenheten en stund för att sen gå ner kånka och bära upp tunga blöta kläder till lägenheten hänga upp alla kläder och usch sen ska det ner igen oxå när det är tort...såååå drygt. men ja man måste ju i alla fall tvätta om man inte vill gå runt och lukta ;)

men ha det sååå bäst

lurvas

nu är hampe stampe hemma i ösmo igen och jag tror att han va mycket glad över att få komma hem. han sprang typ till sin korg och la sig och bäddade om efter att jag hade bäddat så fint med hans filt.

jag började min måndag med att först rast hampus och sen rastade jag mig själv med en löprunda :)

jag fixade lite hemma och sen blev det att packa alla saker+hund och åka ner med bilen. jag fick låna mammas bil vilket va guld. ja efter som min bil förnärvarande inte ens vill starta... hemma i ösmo lastade jag av hund och gick sen till stallet. va i stallet resten ut av dagen och kvällen. eller nästan i alla fall. gick hem emellan ridpassen och hämtade en annan bil?? vilken då?? jo det blev att väcka liv i dom döda.. jag fick nämligen ta min kära gamla 30 åriga skattebefriande saab som jag än gång i tiden stod som ägare på men som nu mer ägs av min kära far. han har på nått vis fått liv i den igen genom konst gjord andning och mycket meckande. så ja den fick jag låna att köra hem i. vilket oxå är helt guld. det bästa med den bilen är att det är automat. fy fan va skönt det är att köra. det är bara att gasa och bromsa. men haha man glömmer lätt. jag hade helt glömt bort hur den luktar gammal bil och att den låter som en lastbil. haha och hur trökt det faxist är att sväng utan servo.

men japp det va bara och ta fram dom muskel krafterna igen och svänga på ;).men det gick så bra så.

på min lektion sen så fick jag rida lewi vilket va mycket trevligt han är så fin och rida tycker jag. han gör det man ber om. får man bara fart på honom så är han riktigt trevlig. han har dock fått lite hosta. han är ju en så kallad host häst. han är inte dålig utom bara hostar. det kommer och går lite men nu har det kommit. men annars gick det så bra så :)

i morse va jag ute och sprang kändes skönt att komm aupp och bara springa på. men samtidigt så kände jag mej sååå trött i morse ville bara trycka av telefonen och somna om igen. men nej det va bar och kämpa sig upp.

men usch nu ska jag snart ta och sova

men ha det såå bäst

hampus

haha just nu så ligger hampus i min säng som härren på täppan. han är inte blyg inte ;).

igår va det ösmo marknad som jag åkte ner till. började med att gå till izza va där vi två tiden och vi började med lite vin ;). medans hon gjorde i ordning sig och medans vi väntade på att sara skulle komma. så det böev lite vin med jordgubbe i  :). sen när sara kom och hon va klar drog vi ner till marknaden. jag köpte mina brända mandlar av han som jag alltid köper ut av för han står alltid på samma ställe. sen så gick vi runt och kollade lite. tog ett glas vin på öltältet.

vid sex tiden kom elin med tåget och vi gick ner och mötte henne sen gick vi till ica och köpt mat. det skulle grillas hos laijon :). så vi köpte lite grönsaker och kött och sen gick vi vidare hem till lajons föräldrar hus. där borta va madde oxå. så vi grillade och snackade och det va jätte trevligt :). efter maten gick vi ner till ösmo marknaden igen ja själv marknaden va stängd men vi skulle till öltältet och se om det hände nått kul där. drack lite mer vin och snackade med lite folk. sen drg vi hem till izza och kollade på slutat av eurovisoin så vi kom lagom hem till att se loreen vinna. gud hon va ju bara såå grymt jävla bra :). helt otroligt att vi vann men ja låten va ju sjukt bra oxå. men det va sjukt kul och vi va grymt glada vi som va hemma hos izza. sen drog jag hem med sista tåget. jag kunde sova både hos izza och hemma i ösmo men tycker alltid att det är skönast att sova hemma.

det är ju så dött på dom där tågen så jag är inte rädd utom dom få som sitter på tåget sitter oftast och sove. så jag lyssnade på musik och kollade på alla fb komentarer. haha ja jag va ju inte ensam om att fb:a om segern ;).

idag så började jag dagen med att ge mej ut på en spring runda. eller ja jag åt ju frukost först sen gav jag mej ut och sprang. det va varmt väldigt varmt. sen gick jag hem duschade och tog det lite lugnt. sen kände jag bara att nej jag kan inte bara va hemma och inne hela dagen så jag gick ut och la mej och solade en timme. super skönt. vid två tiden drog jag ner till ösmo för jag är hampus vakt :). för mina föräldrar ska åka båt så då måste ju nån ta hand om hund. och ja han fick helt enkelt följa med mej hem. men han känner ju mej så det ska nog gå bra. hehe so far so good. han blev så glad så när jag kom hem och blev kankse mindre glad när han insåg att han skulle få åka bil. men hoppade in och la sig på golvet direkt. jag har fått låna mammas bilel efter som min fortfarande inte är bra. hahaha nu startar den inte ens.

haha jag har glömt bort hur det är att gå ut och gå med en hund. jag tänkte att jacka nej det behövs ju inte det är ju varmt och jag ska ju ändå ut och gå då kommer jag ändå att bli varm. haha ja jag hade säkert kunnat blivit varm om inte hund ska stanna och lukta på varenda lyckstolpe och grässtrå.. fasten jag bor i ett betong ghetto så finns det för mycket gräs som luktar gott. gud jag trodde aldrig
gud han va så himla duktig oxå när vi mötte andra hundar. han sa inte ett ljud han bara gick där som att det inte va en annan hund på andra sidan av gångvägen. hehe säkert bara för att han inte har vart här förut. hade vi vart hemma i ösmo så hade han skält som en galning. men här är han inte så kaxig inte ;).

men nu ska vi mysa och kolla på tv

men ha det såå bäst

ett kort på min outfit från förra helgen



min outfit när jag skulle ner till ösmo marknad



rose vin med jordgubbe









jag och izza





mat på ingång och det va super gott :)



vin



och lite mer vin



haha sara och jag vid nått stång i ösmo



idag va det dax för vår tvättning av lite skor



ligger i solen och steker







hampus har erövrat soffan



ute på promenix




ödesmo

slänger bara in ett snabbt litet inlägg för ska snart dra. ska nämligen ner till den årliga marknaden i ösmo. hehe det är enda gången det är kö i ösmo och den enda gången som man faxist ser att det bor andra människor här och ganska så mycket folk oxå :). brukar va ganska trevligt (om det är bra väder) att bara gå ner och strosa och kolla på alla saker. ja det mästa är ju bara skräp. brukar bli att man bara kommer hem med brända mandlar och typ strumpor.

men på morgonen så har jag vart ute och sprungit härligt att komma upp och ut på morgonen. inte så mycket mygg då eller. för igår kväll eller kväll och kväll efter jobbet så vid 19 va jag ute och sprang i skogen. och fy fan va mycket mygg det va. man krockar ju med dom hela tiden. jag har ju solisar så man slipper få dom i ögonen. men man får ju typ hälften i munnen. haha så nej man behöver i alla fall inte äta när man kommer hem sen ;). men ett glas vin blev det i alla fall med en iskall jordgubbe i mmmm det är bara såå gott :). jag älskar mitt vin på en fredags kväll. specielt efter att man har vart duktig och svingat sig ut för att springa.

men aja nu måste jag dra ner till ica först och fylla på mitt busskort och sen åka ner till ösmo.

men ha det såå bäst

melodifestivalen

igår så hände inte så mycket jag va ute och sprang på morgonen och sen åkte jag till jobbet. jag känner mej mycket bättre. har bara lite ont i halsen så då tyckte jag att jag kunde ge mej ut på en löprunda :). sen fanns det typ ingenting och kolla på när jag kom hem så det blev att gå ut och gå en runda. det va så härligt väder så va ute i nästan en timme.

idag så hade jag en jätte söt tjej på utlämning och hon va så duktig. hon är inte så gammal men kämpade på bra. hon har vart hos oss och övat tidigare men hade lite svårt och sätta i linserna sen när hon kom hem men nu fick hon hem och kämpa på lite till :).

sen när jag kom hem va det bara på med spring kläderna och bege sig ut på en runda. härligt :). jag bara älskar att komma ut och få springa. det är så jäkla skönt och man känner sig så duktig efter. nu äter jag lite middag och sen blir det att kolla på melodifestivalen hoppas att det går bra för loreen men det borde det göra :). det jobbiga med att kolla på den smörjan är ju att alla andra bidrag inte alltid är sådär jätte bra. haha eller dom flesta verkligen suger och ja då har vi inte kommit till paus numret än som brukar va det sämsta ut av det sämsta. funderar man på att ta själv mord så gör man garanterat det under paus numret ja om man inte redan har gjort det under bidragen.

i morgon är det fredag vilket är grymt skönt :). är även ledig i helgen och på lördag är det ösmo marknad så ska ner till mina vänner och kolla runt lite och umgås med dom :)

men ha det såå bäst =)


usch

ja just nu så är det två usch. det första är att det känns som att jag håller på att bli sjuk inte okej. jag kände igår när jag gick och la mej att det gjorde lite ont i halsen när jag svalde. i morse va det inte bättre. jag kände mej även stel i nacken och ja det brukar va ett tecken på att jag håller på och bli sjuk. så jag har både ont i halsen i nacken och huvudet. sen så känner man sig allmänt dålig i kroppen. så det blir att dricka mitt jag-vill-inte-bli-sjuk-te. som består av: valfritt te, honung, vitlöks klyftor och mjölk. sen är det bara att hålla för näsan och dricka. för ja det är ju bara såå jävla äckligt... men det brukar hjälpa och det är det viktigaste.

sen mitt andra usch är att min bil inte känns helt okej. åååå dessa jävla bil jävlar säger jag bara. hur många delar finns det igentligen på en bil som kan gå sönder???svaret är för många. den har känns konstig ett litet tag men när jag åkte till tyresö i måndags morse så kändes det verkligen inte bra.. när jag bromsade så skakade hela ratten och det kändes i foten oxå men mest i ratten. så¨när jag åkte till ösmo så kändes det värre tyckte jag oxå. så nej jag tänkte att såhär ska det nog inte vara. eller har det alltid vart såhär. usch det är så svårt och veta. men nej det har väl inte skakat i hela ratten så fort man rör bromsen.. så efter stallet så åkte jag hem till pappa bildoktor och så fick han åka en runda och säga om det ska va så eller om det inte ska va så.. hahah ja jag kan ju säga som så.. nej det skulle inte va så.

han hoppade in i bilen jag åkte såklart med. han la i ettans växel sen tvåan och bromsade. och sa det här är inte bra. körde liten bit till bromsade. och sa det här är verkligen INTE bra. körde lite till bromsade och sa hur länge har det vart såhär... det är nu ska man svara smart, undvikande och osammanhängande. typ som jag alltid brukar svara då ;). och så sa han men såhär får du absolut inte köra omkring.. men hallå varför tror du då att jag kom förbi. för att jag misstänkte att jag inte kunde kör arunt med bromsar som skakar i ratten.

så efter att ha kört en runda runt ösmo så blev det att lämna bilen i ösmo och sen börja och gå till tåget och ta det hem i stället. så ja nu står den kvar där nere och han ska se vad det kan va för fel på bilen den här gången..

men usch nu ska jag ta och krypa ner under en filt och krya på mej. tete är uppdrucket och det va bara sååå äckligt

men ha det såå bäst

utgång

efter en mycket behövlig lugn fredags kväll så va det då dax igen. haha det va bara påt igen som gällde ;).

jag började lördagen med att springa min runda. skönt att komma upp på morgonen och komma ut och springa av sig lite. sen tog jag det lugnt ett tag. åkte till haninge och till bolaget och sen vidare ner till ica maxi. haha krigade mej fram bland barn familjer och gamlingar ;). men lyckades tillslut få tag på alla mina varor utan att glöma allt för mycket och utan att få typ 10 damp utbrott. sen åkte jag hem och började göra mej lite i ordning. haha tänkte att det är lika bra och börja i tid så att man slipper och stressa.

vid halv sex tiden kom sara till mej och vi började dricka lite smått och kollade på några avsnitt ut av JS. vi drack lite mer jag började med ett glas vitt vin och en jordgubbe i. hehe sen gick jag över till mitt älskade rose vin och så klart en jordgubbe i. jag tycker att det är såå mycket godare och ha kalla jordgubbar i än att ha en isbit som bara smälter och så blir vinet blaskit...

sen blev det både ett och två och kankse till och med tre glas rosevin+jordgubbe innan vi drog in till stan. men innan det så han vi snacka en del och skratta massor och bara myssa.. haha. sen vid 22 tiden tog vi bussen in till stan. vi hade ju skrivit upp oss på listan så vi gick in grattis och betalade bara för garderob. haha och som vanligt när vi har våra förfester så räckte det med ett glas vin när vi kom in och sen blev det upp på dansgolvet. gud asså vi dansade ända tills dom stängde. ändå gången vi satt ner va när man gick på toa. men haha som vanligt så blir våra utgångs kvällar väldigt billiga. jag gjorde inte ens av med 100:- det va garderob+ett glas vin.. och ja folk säger att det är dyrt och gå ut.. nej det tycker jag inte ;). sen drack vi vatten. haha prinsessan på fläsket som man är så brukar jag be om att få ett glas vatten med is och en liten laim klyfta ut så tar man sen ett sugrar till det. så vips så ser det ut som en drink ;)

men ja vi dansade och dansade och dansade lite mer. haha i hela 4 timmar. ja vi somnade båda två gott sen när vi kom hem om man säger som så. åkte hem sen när dom stängde vid tre så då va det bara raka vägen hem och i säng. dagen efter blev det frukost och att kolla på JS. haha det är värkligen min nya drog dom är ju bara för härliga och roliga att kolla på. man blir så glad av att kolla på dom.

sen kom saras mamma och hämtade henne. jag kollade på nått avsnitt och försöka och tagga till mej. för jag kände mej ändå ganska pigg så då tyckte jag att det kunde va skönt att bara komma ut på en lättare jogging tur. jag taggade till och tog tag i saken och gav mej ut och sprang. det kändes bra att få komma ut och röra lite på fläsket och bara få upp pulsen lite. men jag tog det ganska lugnt med tanke på att vi ändå va ute igår.

annars så har jag mest bara tagit det lugnt i kväll kollat på tv vart ner till ica och handlat mat. och sen lagat den där jäkla maten fy fan vad jag tycker att det är tråååkigt att laga mat. haha jag tycker bara om att äta mat inte laga den  ;).

men nu kollar jag på hockeyn och sen blir det nog till att sova. ska jobba hela nästa vecka.. jippi.

men aja ha det såå bäst

och nu kommer lite bilder från gårdagen ;)

carlsson på g











dricka med sommar tema



jag fick mitt älskade rose vin =)



carlsson och sariih









åka tunnelbana



haha bara för att det är så jäkla kul och åka tunnelbana =)





mer vin







haha ja det känns ju bra att jag absolut inte ser ut som ett vitt spöke bredvid sara ;)


flytta på dej

Jag bygger, bygger upp
O du river, river ner
Du gör mig så lack
Du vägrar ge upp

Börjar klättra, klättrar upp
O du drar mig, drar mig ner
Vi måste ta ett snack
Hör upp, du måste flytta på dig

Flytta, flytta, flytta, flytta, flytta, flytta, flytta, flytta,
flytta, flytta, flytta, flytta
Du måste flytta på dig

Saningen är, jag är som du
Sanningen ser, du fucka ur
Låter såhär, du måste flytta på dig

Inget du sa, var någonting bra
Inget du var, ville jag va
Ingenting alls
Du måste flytta på dig

Jag hörde var du sa, bakom ryggen var du svag
Och hela världen sa

Jag bygger, bygger upp
O du river, river ner
Du gör mig så lack
Du vägrar ge upp

Börjar klättra, klättrar upp
O du drar mig, drar mig ner
Vi måste ta ett snack
Hör upp, du måste flytta på dig

Flytta, flytta, flytta, flytta, flytta, flytta, flytta, flytta, flytta,
flytta, flytta, flytta
Du måste flytta på dig

Följer med in, följer med ut
Följer mig dit, följer mig runt
Vad vill du ha
Du måste flytta på dig

Slösa min tid, släpp mig fri
Vi är passé, fattar du de
Köra igen

Du måste flytta på dig

Jag hörde var du sa, bakom ryggen var du svag
Och hela världen sa

Jag bygger, bygger upp
o du river, river ner
Du gör mig så lack
Du vägrar ge upp

Börjar klättra, klättrar upp
O du drar mig, drar mig ner
Vi måste ta ett snack
Hör upp, du måste flytta på dig

Dom säger att det bara är saker som man ser
Men jag vill veta, måste veta mycket mer
Ja bakom molnen skymtar mer än horisonten
Psyket det är komplex med alla sina monster

Dom säger att det bara är saker som man ser
Men jag vill veta, måste veta mycket mer
Ja bakom molnen skymtar mer än horisonten
Psyket det är komplex med alla sina monster

Och hela världen sa

Jag bygger, bygger upp
O du river, river ner
Du gör mig så lack
Du vägrar ge upp

Börjar klättra, klättrar upp
O du drar mig, drar mig ner
Vi måste ta ett snack
Hör upp, du måste flytta på dig

Jag bygger, bygger upp
O du river, river ner
Du gör mig så lack
Du vägrar ge upp

Börjar klättra, klättrar upp
O du drar mig, drar mig ner
Vi måste ta ett snack
Hör upp, du måste flytta på dig

fredag

igår så kom sara förbi på kvällen sen och vi kollade på hockeyn som förövrigt sööög. fy fan va dåligt det gick säger jag bara. sen blev det att kolla på en massa jersey shore avsnitt från säsong 1. för jag har inte sett nått och sara tyckte att det nu va dax för mej att kolla på det. så jag ladde hem hela säsong ett och har nu nästan kolla på alla avsnitt. haha och måste säga att de är ju jävligt kul och kolla på dom :)

sen snackade vi en massa och bara chillade. hon sov över här och till frukost blev det fil, flingor och jersey shore ;). perfekt start på dagen. vi har börjat och planera lite inför helgen så jag hoppas att det blir kul. jag är ju ledig så då vill man ju inte bara sitta hemma och spela kort med sig själv.

sen när hon hade åkt hem så blev för att ut och springa för mej. jag kände mej ganska så pigg i både benen och i kroppen så blev att springa 1mil. det är sååå jobbigt när man springer den men såå grymt skönt efter när man har sprungit klart. man känner sig så sjukt jävla duktig :).

sen har jag bara städat lite här hemma tagit det lugnt och kollat på jersey shore avsnitt. i kväll lär det ju blir öken.. om inte nån kommer med nått annat betydligt roligare förslag?? men det ser ju inte ut som det.. men i morgon blir det roligheter :)

men ha det såå bäst

spontant en onsdag

va uppe med tuppen som vanligt och sprang min runda. åkte sen till jobbet och efter några timmar på jobbet så får jag ett sms från sara. hon undrar ominte jag vill komma ner till nynäs och leka lite med henne och emma med kompis. ja varför inte tänkte jag är ju trots allt ledig på tosdag så varför inte. vi skulle pröva det nya ställer som ligger i nynäs som heter Aya beach club och ligger nere vid hamnen. ett för övrigt mycket trevligt ställe måste jag ju säga. lite små mysigt. men det regnade ju såklart igår så blev att sitta inne. men skulle va kul och dra dit i sommar då man kan sitta ute och mysa.

men innan det så drog jag hem och gjorde i ordning mej och tog sen åtta tågen ner till nynäs. haha åt min middag på vägen ner :). sara kom och möte upp mej vid tåget och vi gick hem till henne. har inte vart där tidigare förut så det va trevligt och se hur hon har det nu för tiden. vi snackade, lyssnade på musik och drack en öl. sen blev det att gå ner till tåget till nynäs och sen försöka och hitta till den där aya cluben. hehe vi hittade den ganska så lätt måste jag ju ändå säga.

sen kom emma och hennes kompis everlina och möte upp oss. vi drack både ett och två glas vin innan det va dax att gå där ifrån. för dom stängde vid 1. men det va mycket trevligt att bara ta det lugnt sitta och snacka, lyssna på musik och dricka rose vin som jag typ bara älskar =)

vi hade tänkt att vi skulle hinna med 1 tåget hem men på vägen till tåget så träffade vi på lite roliga människor så blev att hänga med dom en stund i stället. så blev att sitta och snacka och chilla med dom till en öl och sen drog jag och sara hem till henne vid halv fyra tiden tror jag. alltid lika kul att spontant spendera en onsdags kväll med lite inskränkta nynäshamns bor ;) sen sov jag hos sara och ja jag somnade utan problem gud jag va bara sååå trött. sov som en liten gris :). 

dagen efter så kollade vi lite på jersey shore avsnitt och åt frukost. snackade och hade det trevligt innan jag drog hem vid halv två tiden.
men det va kul att hänga lite med sara och hennes kompisar och bara ta det lugnt dricka lite vin, snacka och skratta =).

idag så har jag inte gjort sådär jätte mycket mer. bara tagit det lugnt va hemma vid halv tre tiden. gick till ica och sen va jag ute och sprang en runda. hehe kände mej ganska så pigg så tyckte att jag kunde göra det. utökade även min runda lite från 5km som är den vanliga rundan till 7,5km. kändes bra. jag tycker att det är skönt att kunna göra det när jag är ledig och känner mej pigg i både huvud och ben.

men nu ska jag ta och äta lite middag och kolla på hockeyn :)

men ha det såå bäst

på g ner till sara



ute på Aya Beach club
















på efter chill fest







gröndalsviken på väg hem







ute och springer i skogen


inte visste jag

kollar på hockeyn just nu och så säger kommentatorena en liten rolig sak. nämligen att niklas persson som spelar i tre kroner att han kommer in från ösmo. haha eller först så säger dom att han kommer fårn sorunda eller ösmo för att va exakt. tyckte jag va lite kul :) inte varge dag som en spelare kommer ifrån ösmo.

hockey

igår va jag i stallet och fick rida på greven. har aldrig ridit honom förut så det va ju spännande. fick lite förvarning innan om att han kunde va ganska så pigg och så klart så va det ju hoppning. men jag tänkte att jaja jag får väll styra in i väggen om jag inte kan stanna ;). hehe hade vi tagit tid så hade nog jag vart snabbast. nej det tror jag faxist inte. jag tyckte att det gick bra. vist han ja ju pigg och lite på. men det va jag ju bered på och började mina 1000 halvhalters tekniken redan i från start. man har ju rididt cliffen en gång i tiden. men för att va första gången som jag red honom så är jag mycket nöjd. men aa jag beundrar verkligen dom människor som man har sett rida honom och nej han ser inte riktigt lika pigg ut när dom rider.

men han tyckte att det va kul och få hoppa lite.

i morse va jag uppde vid 6 tiden och va ute och sprang. det va skönt att komma upp och ut på morgonen och röra lite på fläsket ;). sen va det bara hem och duscha och göra sig i ordning för jobb. det va ganska så mycket och göra på jobbet. men det är osm sakt va mycket roligare. men det gick så bra så. en kund som har velat fram och tillbaka i typ flera omgångar bestämmde sig entligen för två bågar. hehe men hon är inte otrevlig eller nånting bara väldigt velig.

men nu är det hockey time =) sverige-lettland och än så länge så går det ju bra. hehe so far so good. men ja det åter står ju och se hur det går ;)

men ha det såå bäst

Så säg mig, när började brats bo i Flemingsberg?

idag har vi måndag och jag är ledig vilket alltid är lika skönt :). igår när jag kom hem från jobbet va jag bara såååå sjukt trött. haha la mej ner i soffan för att jag skulle kolla lite på tv. höll på att somna direkt. så nej det fick bli att kolla på tv sittandes ;). vid tio gav jag upp och gick och la mej. såå skönt att äntligen få sova lite. vaknade upp vid 8 i morse och kände mej som en helt ny och betydligt piggare människa. åt lite frukost kläde på mej spring kläderna och gav mej ut. blev att springa min 1 mils runda i skogen. sååå jäkla skönt. både att få springa i skogen igen och att få komma ut och springa. det va soligt och lite blåsigt men annars jätte mysigt.

tänkte när jag va klar att jag skulle gå en liten längre runda hem i det mysiga vädret. går på stigen kollar upp och står typ öga mot öga med en älg. kankse inte riktigt men det va inte långt ifrån. jag tog så klart fram mobilen och tog lite kort. för ja älgen hade även en kompis. sen backade jag sakta tillbaka och gick en annan väg runt dom för att gå den längre vägen hem.

men nu så har jag duschat och ska handla lite och fixa lite här hemma innan jag ska åka ner till stallet.

haha men en lite rolig sak som hände i lördags när vi va ute. vi hade skrivit upp oss på listan och när vi kommer fram tillvakterna så frågar dom om jag har nån alcohol i påsen. jag baaa eee nej bara skor så visar jag påsen för dom. haha han ba åå vilka fina :). för det är ju så att vi åker alltid in med ballerina och sen tar vi på oss klackisarna där inne och sen haha byter tillbaka till ballerina igen ;). så jag brukar nästan alltid va sko ansvarig.

min älg som jag sprang på i morse


helgen

i fredags så jobbade jag till 19 och det va ganska så mycket och göra på jobbet. vi har 50% på alla bågar och nu är det i slut fasen av kampanjen och då är det alltid som mest att göra. så det rullade på ganska mycket under hela dagen. sen va det bara hem och kolla på matchen. hehe ja dom två första halv lekarna va bra och den sista va sjukt dååålig.


i lördags så började jag dagen med att va ute och springa sen va det hem duscha och sen åka till jobbt. det va sjukt mycket och göra. dagen rullade på i ett. men den sista kunde gick halv fem och vi stänger fem så sista halvtimmen va lugn och det va skönt så att man kunde stänga av lite datorer och sånt. men vi har sålt jätte bra med glasögon och det är ju alltid bra. det är ju roligare att det är mycket och göra än att det alla bara sitter och rullar tummarna. dagen går bara såå mycket fortare.

sen efter jobbet va det bara hem och göra sig i ordning för utgång. sara fyllde år så vi skulle ut och fira henne. så det va bara hem och fixa till sig. vid sju kom madde, izza och sara. så då drog vi till en pizzeria i brandbergen centrum och åt lite mat. sen blev det hem till mej och köra lite för krök innan utgången. vi åt lite tårta och snackade och hade super kul. även på vägen in hade vi det trevligt. sen blev det all in med bästa brudarna. och fy fan va kuuul vi hade det. jag dansade hela kvällen satt bara ner när vi gick på toa typ. drack typ två glas vin där inne och resten vatten så jag tog det lugnt efter som jag skulle jobba dagen efter. izza och madde drog tididgare för izza skulle upp och tävla dagen efter. men jag och sara stannade kvar och åkte inte hem fören vid tre tiden :). sjukt galet kul kväll vi hade i lördags en riktigt lyckad utgång =)

efter inte så många timmars sömn va det bara att gå upp och åka till jobbet. men jag tog det ju ganska lugnt och drack mycket vatten så kände mej ändå pigg. och det va mycket och göra idag oxå. vi sålde mycket glasögon idag oxå. med tanke på att vi bara är två på söndagar så blir det lätt mycket och göra. såvi han inte ens städa. men nu i kväll så känner jag att ja jag kommer och somna gott :). i morgon är jag ledig och det kommer och bli grymt skönt ska bara ut och springa och sen åka ner till stallet.

tog inte så mycket kort men här är ett

haha ser ut som värsta tant anna på te bjudning ;)


inte nyttigt

hehe det kan fan inte va nyttigt att va ute och springa. specielt inte när man står på öronen stur i kvarten. den ena krampen har efter den andra. hehe ja vi kan ju börja med att jag har haft lite ont i en tå.. asså hur kan man ha ont i en tå. jag känner den typ bara när jag är ute och går har kört lite med voltaren men ja det har väl inte blivit sådär otroligt mycket bättre. sen trampade jag snett och fick ont i foten då glömde jag helt bort tån. fick en ny kramp att tänka på. när foten känns bättre så ramlar jag och slår mej i stället. så nu har jag glömt bort både foten och tån. nu har jag knät att tänka på i stället....

haha jag bara flyttar runt kramperna i kroppen känns det som. det jobba med att ha ont i ett knä är inte bara att man har ont utom att man blir halft invalid. trappor är inte helt lätt. man får gå som ett barn. ett trappsteg i taget. böja sig ner och plocka upp nått får man göra med ett ben böjt och det andra rakt fram.

men ja jag har ju tagit lite kort oxå.. hehe jag varnar känsliga människor för det ser kankse inte så vackert ut ;).

sen så lossnade det nästan en bit hud men den satt fortfarande fast så när jag hade tvättat av så satte jag dit den igen och satte på ett plåster. men nu har jag ingen känsel i just den biten... lite läskigt men efter att ha frågat en mycket klok vänn så känner jag mej mycket lugnare. haha jag tänker ju typ bara på blodförgiftning och kallbrand att man typ måste amputera av halva benet..

min arm i tisdags




min fina eller mindre skadade knä i tisdags



mitt mindre fina knä i tisdags



mitt fina knä i morse



eee ja mitt inte så fina knä i morse



mitt knä i morse



min arm i morse



hehe ja det lär ju inte bli nån beach för mina knän i år eller ;)

hehe och nu kommer ni tycka att jag är helt dum i huvudet men jag va ute och sprang i morse för det gör inte mer ont än när jag går och ja jag tänkte att det kan ju aldrig skada. men jag tog en asfalts runda och inte skogsrundan. men nu har jag köpt knä skydd så att inte om utom när nästa gång jag ska ramla så gör jag förhoppnings vis inte illa mej så mycket..

men ha det såå bäst

inte orkat

ja nu va det ett tag sen som jag skrev men jag har inte orkat. har inte haft nån lust över huvudtaget. så jag tänkte att nej nu får jag ta nya tag..

men i lördags så va jag först hemma hos izza där bästa brudarna va. vi snackade skit och hade det så jäkla kul. sen blev det utgång inne i stan. men vi började med att mötas upp i haninge c gå runt lite och shoppa. sen drog vi till Ö&B och sen vidare hem till izza där det va balkong häng :). men ja det blåste lite för mycket så efter ett tag så gav vi upp och gick in. gjorde oss fina och sen kom bjön, hans bror och tim. sen pratade vi och spelade en massa spel och sen drog vi in till stan.

i söndags så tog jag det bara lugnt. städade och fixade bara lite här hemma. gick ner till ica och handlade och sen kollade jag typ bara på tv och tog det lugnt. skönt att bara ha en chill dag.

i måndags så började dagen såå otroligt dålig. jag va ute på min vanliga spring runda och det kändes faxist jätte bra. jag kände jag pigg och kry. vips innan jag viste ordet va så låg jag på marken och käckade grus och tallbarr. jag hade ramlat... inte bra.. absolut inte bra... ja man kan ju säga som så att det va färdig sprunget för min del. det va bara att linka hem och släpa sig in i duschen och hälla på med alsolsprit och sen duscha av all smuts som hade fastnat. sen va det på med mer alsolsprit och plåstra om. sen tillbringade jag resten ut av dagen i soffan och kolla på tv och tycka allmänt synd om mig själv.

när jag hade tyckt synd om mej själv klart så va det dax att åka ner till stallet. men innan det va va det dax för om plåstring. hehe ja i alla fall av mitt vänster knä för det va där som jag gjorde mej illa mest. så på med plåster och sen kunde jag åka.

jag fick rida smokey vilket jag tyckte va mycket skönt både för att jag hade ont i mitt ben och för att jag tycker att han är mycket trevlig och rida. men gud så lerig han va. det va bara upp i spolspiltan spola och skrubba liten häst. men själva ridningen gick jätte bra. han är så fin så. jag rider ju honom ganska så sällan men när jag gör det så tycker jag att det är super kul.

i morse va vart det ingen springning inte. haha det va bara ett helt projekt att komma ur sängen. mitt knä va inte riktigt med mej. men upp kom jag och spritade och fixade. sen va det frukost dax och sen gick jag till sågen tänkte att ja men lite rörlighet kan ju inte knät dö av.

idag på jobbet så va det ganska mycket och göra. det va rörigt och ja bara allmänt mycket och göra. sen va lotta sjuk så vi fick boka om en massa kunder och förbereda inför i morgon så att det skulle fungera med dom människor som är på plats. men jaja allt löser sig tillslut. som det alltid brukar göra.

men nu ska blir det snart läggdax och sen får vi se om jag kan komma ut och springa i morgon eller om det blir en till vilodag..

lördag

igår så vann ju sverige emot norge och ja det va ju tur för dom om man säger som så. hade fan va pinsamt annars. men matchen för övrigt tyckte jag va ganska dålig. nu är ju inte jag nån hockey expert men från min synvinkel tycker jag att det är tråkigt när det bara blir utvisningar efter utvisningar. hehe det va ju fler som satt på den bänken än i båset ett tag. inte för att va mycket bråk och sånt eller blodbad utom det va bara tråkiga saker som dom åkte in på. typ att dom höll fast varandra och knuffades lite och ja sånt. så lite små mesiga utvisningar visa ut av dom måste man ju säga. men men dom vann i alla fall så då är jag nöjd :)

i dag så va det sovmorron och sen va det upp äta lite frukost och sen ut och springa. kändes bra i både ben och foten. tog 1mils rundan bara för att jag hade tid och kunde ;). tycker om att ta den när jag har tiden och medans jag ändå är ute och springer så kan man lika gärna passa på. blev ingen springning i går och lär ju inte bli nån i morgon eller så fick ta igen det idag.

ska snart dra ner till Ö&B och möta upp izza. sen blir det att åka ner till ösmo och se vad kvällen har att erbjuda i dag. kul kommer vi nog i alla fall att ha det brukar vi ha när vi ses :)

men laddar upp nu med massa vatten så att jag inte ska få ont i huvudet sen pga vatten brist. för man tappar ju ganska mycket vatten nu när det börjar och bli varmare och jag får för mej att springa 1mil. jag är ju så dålig på att dricka vatten och det straffar sig alltid med huvudvärk som hänger sig kvar tills man går och lägger sig och ibland till och med under dagen efter oxå. så nu jäklar ska här drickas vatten ;)


hockey

idag så har jag jobbat gick bara bra. vi va bara 4 st men det gick så bra så. hehe järn gänget så då kan det inte gå annat än bra ;). sen efter det så va jag på sol evenet på hultins optik. bertil skulle oxå dit så jag åkte med honom så skönt så. så behövde jag inte åka buss in. jag har ju aldrig vart där. kanske inte så konstigt. men jag ville ändå passa på och se hur butiken ser ut. det är ju trots allt kurre som har ägt den en gång i tiden ;). men det va ju typ 100 år sen oxå. men den va så fin och mysig så. jätte mycket folk va det oxå som va där. så det va kul. cillan och dom som jobbade hade fullt upp. jag hoppas att dom sålde mycket solisar :). det bjöds på vin och super goda snittar. sen åkte jag med tomi hem. skönt att åka bil hem oxå. men det va kul och kolla på hur butiken såg ut och få komma på lite event och sånt.

men nu så är jag hemma och kollar på hockey det är sverige emot norge.. heja sverige.. so far so good. 1-0 till sverige. men jäklar va mycket utvisningar det är. helt galet sjukt. dom blåser av hela tiden och utvisningar efter utvisningar haha typ halva truppen från både norge och sverige sitter på bänken och knyter om sina skridskor..

men ja blir ett glas vin till detta och sen blir det att sova. känner mej ganska så trött. men i morgon blir det skojsigt med bästa brudarna =)

idag

idag har jag jobbat och slitit. det va ganska mycket och göra idag på jobbet och så gick en tjej hem tididgare så då blev vi en kortare. men det är ju så att när alla kommer in så blir det mycket och när alla har gått så blir det lugnt. det är då man får passa på och göra alla beställningar och sånt som man inte han med när det va mycket. men jag tycker att det är roligare när det är mycket och göra än när det är helt dött.

men annars så har jag vart ute och sprungit. det är såå mycket roligare och springa i skogen än vad det är att springa på asfalten. men man får tänka lite mer så att man lyfter på fötterna. nu känns ju foten bättre oxå så idag kände jag kunde och vågare ta i lite mer utan att det kändes. det känns oxå bättre när jag går och står. då det är guld :).

i morgon ska jag jobba som vanligt och sen blir det faxist att åka in till stan och gå på ett solevent som hultins har. ska bli super kul. blir lite snittar, vin och en massa solisar. så ska bli super spännande. sen blir det bara hem och sova :)

jag har oxå snart lyssnat klart på hunger spelen och måste säga att jag boken är precis lika bra som filmen.


flytta på dig

Jag bygger bygger upp
och du river river ner
Du gör mej så lack
du vägrar ge upp
Börjar klättrar klättrar upp
och du drar mej drar mej ner
Vi måste ta ett snack
Hör upp du måste flytta på dej

valborg

ja igår va det valborg och det måste ju firas...eller inte. jag brukar inte göra sådär extremt mycket dom dagarna. oftast så har jag jobbat och då till typ 19. men inte iår inte.. jag började dagen med att va ute och springa min vanliga runda. men usch jag började min runda med att trampa snett. ganska så ordentligt oxå för det gjorde sjukt jävla ont. det blev tvärstopp och jag fick halta i några steg. och efter ett tag så blev det bättre och sen kändes det ganska bra. men kände ju av det nästan hela springa rundan. för att inte fortsätta springa nej det fanns inte som allternativ. haha jag ville ju springa :). det va en nerförsbacka som jag trampade snett måste ha vart nån sten eller nått sånt som jag trampade på. för ja ont gjorde det..

sen så va det hem duscha och åka till jobbet. på jobbet gick det bara bra det va lite rörigt där ett tag men det är ju kul när det är lite och göra så att inte alla sitter och bara gäspar. sen slutade vi alla vid fem så det va ju jätte skönt. men det kändes lite konstigt. det va för mycket folk när det skulle stängas av man har ju sina rutiner när man bara är två. men nu va vi så många till så då blir det lite konstigt. haha men det gick bra.

sen va det hem och göra sig i ordning för att dra över till elin där cillan, tomi, igge och deras gäng va. det va mycket trevligt. roligt folk och mycket skratt. blev årets första grillning. jag hade med mej kyckling som skulle grillas och jag lämnade med varm hand över dom till grillmaster. finns alltid nån karl som tycker att det är kul och stå vid grillen och hålla ett öga på min mat. till det hade jag sallad och det blev supe gott. det är verkligen så mycket godare och grilla än när man gör det hemma i stekpannan. till det dracks det rose vin i plast vinglas ;). blev lite smått mobbad för att jag hade med mej ett eget plast vin glas och inte drack ur plastkopp. haha men jag tycker att det är mycket godare och dricka vin ur vinglas i stället för kopp.

sen blev det kubb turnering. killarna mot tjejerna. eee ja vi va ju inte sådär jätte bra om man säger som så. men det blev 1-1 haha men kankse inte riktigt helt enligt konstens alla regler. för det finns ju vissa tjej regler ;).
sen drog vi in och spelade öl spel och snackade om typ allt. så det va mycket trevligt och det är alltid kul när man blir bjuden att få komma över :). drog hem sen vid 1 tiden. haha och ja fasten jag bor såå nära så tog jag bussen två stationer. men det va bara för att alla skulle ta bussen och då kunde jag lika gärna oxå ta den.

det va bara hem ta bort sminket och sova. hade ingen klocka eller nånting som ringde och väckte mer i morse utom jag tog en välbehövlig sov morron. när jag vaknade va det bara på med spring kläderna kolla lite hur foten såg ut och ja nej den såg inte värre ut än igår och då ska det nog fan gå att springa. för när jag skulle byta om igår på jobbet så kollade jag på min fot och den va helt svullen :(. och ja jag hade ju onte i den. inte så mycket när jag gick men om jag tog den åt sidan så gjorde det ont. men det va bara och äta lite frukost och ge sig ut. man får ju hålla i hopp fötterna så att jag inte trampar snett igen för då skulle väll typ benet gå av eller nått sånt.
men det gick så bra så. ska snart ta och ge mej ut på en promenix i det super fina vädret. åååå jag kunde för första gånger för i åra springa i bara linne.. det va helt underbart.. nu är det verkligen vår och vår=Glass i stora lass :)

jag hade på mej min nya blus igår



det syns kankse inte så bra på bilderna men den är lite svullen men annars så mår den bara bra ;)




RSS 2.0