en shopaholics bekännelser

har precis kollat på den och har insett att jag har inte ens problem med mitt shoppande. jag har fullkontroll och att jag kan säga nej till att köpa upp hela min lön på kläder:) och det känns ju bra.

i helgen så har jag jobbat eller i lördags så jobbade jag. sen åkte jag hem till jonte och sprang en runda innan han kom hem. det va typ grymt varmt. det va som att springa i en ugn med ständig uppförsbacke. men det gick bra i alla fall. hehe jag va typ röd i minst 3 timmar. sen kollade vi på pianistfilmen som handlade om andra värdskriget. den va bra förutom att textningen typ dog. och ja den blev typ minst en kvart sen. och det är inte så lätt och fatta vad dom säger när dom pratar på engelska med typ tysk brytning och ibland så tror jag att dom paratade tyska oxå. men jag kunde kolla på filmen och så fick man gissa vad dom sa. sen så va jag typ helt slut efter att ha jobbat och sprungit.

och idag så åkte jag hem och sen så fixade jag mat och sen så va jag ute och sprang. men det va varmt idag oxå. men jag hoppas på att man bränner en extra kalori då;).

nästa helg ska min kusin ha sitt 30års kalas det ska bli jätte kul. bara det att han bor typ på landet så man kommer ju typ inte hem. men det brukar lösa sig man kanske kan åka taxi med typ pia och tobbe eller nått sånt. eller så kankse det finns nån som kör. men jag det löser sig nog.

jobba i morgon som vanligt men jag är ledig på fredag så det ska bli jätte skönt. ska rida då så det ska bli jätte kul:)

ha det så bäst

Kommentarer
Postat av: hockeybruden

jo det rullar vad hönder idag då

2009-08-11 @ 11:03:19
URL: http://jenniferblomqvistcarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0