jaha

ja nu sitter jag här och skriver lite. kollar på lyxfällan hehe ganska så roligt och kolla på. men man får ju hoppas att man aldrig hamnar där. hehe hm tar död på en. men tyresö centrum ligger i sorg och då menar jag stor sorg. laijm har lagt ner. eller ja dom har flyttat in till karl fredriks. men det är ändå inte samma sak. dom va sååå bra den affären hade bra varor och mycket bra märket som fornarina, miss sixty, tiger of sweden och ja alla som bra och så koola anna. men dom kommer ju och fortsätta och ha dom men det kommer och va mycket mindre efter som dom måste dela med karl fredriks. men det blir nog bra i alla fall. det som är spänande är ju och se vad som flyttar in i den lokalen som dom va i. jag och jennie hoppas på gina, stadium eller nått sånt. och ingen tråkig guld affär eller nått sånt töntigt.

idag har jag inte gjort så mycket jobbat och sånt tråkigt vanligt. sen så va jag på bolaget och köpte lunch på ica. men tänkte inte tråka ut alla genom att berätta hur det är att handla på ica. utom jag tänkte lägga ut lite bilder från mickes 30-års kalas.

 jag 
 jag och jonte hehe jag ser ut som en kanin och min syrra höll på och tracka mej medans mamma tog kort.
 jag och jonte igen
hehe jag ser ut som en mus. min mor är expert på och ta kort när ingen är vet om det
och ja nej min mor har inte sakt omelet på det här kortet eller. hehe ja jonte förmedlar värkligen till budskap. och jag ser ut som att jag ser ett lik.
 jag och syrran och nu va i alla fall jag med på att hon tog kort
 min kusin micke som fyllde år
 min andra kusin fredrik

nej nu får det va bra med biler laddar kanske upp fler sen

men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0