jobbat

idag så va det första dagen på jobbet...asså efter semestern. efter en toppen semester med darling så kändes det lite konstigt och komma tillbax. men det va på ett annat sått ganska kul och va tillbaka. eller kul kanske är och ta i men helt okej. har ju haft ångest i typ 5veckor så nu har den släppt i alla fall. så det är ju bra:). men det va skönt och va ledig och sova utan att bli vakna av en elak väckarklocka som piper och tjuter i mitt öra. och typ vägrar sluta och låta tills man går upp. hehe idag när vi skulle upp för jonte sov här så va det jobbigt men jag tror att det va jobbigare för jonte. han sa igår att jag skulle gå upp honom och det gjorde jag tillslut efter lite om och men. men upp kom han.

sen så idag så har jag vart ute och sprungit och sen så åt jag avokado och soppa.mmmm jättte gott. sen så har det kommit en ny butik i brandbergens centrum. det är en mataffär som hette nått med mix. och förutom att det typ hänger ett dött lam i entrén. och att det skriver turk-på-burk och man får ha med isg en tolk in för att tyda alla konstiga figurer och krumelurer. så va den helt okej. fast dom hade inte avokado. och jag handlade inget och tror inte att jag kommer gå in där igen. det va lixom mörkt på vissa hyllor. hehe inte direkt nån konkurent till ica precis. nej så jag gick in och så gick jag ut. men dom hade ju typ felix och sånt oxå sen va det mycket konstigt så man får stå och kolla och sen så står det typ en massa konstiga bokstäver och så ost i allt det. och då betyder det att det är nån typ av ost där i hehe.

nej så jag dissade den och gick till kära ica i stället:). och käpte avokado och soppa och salladskrydda. sen så va jag ute och sprang. efter tre veckors pizza och öl så typ skrek min kropp och motion. eller snarare min mage började tala ett eget språk typ den har börjat växa som ogräs tårna försvan redan första veckan. men nu så va jag ute och sprang idag och det va jobbigt som vanligt.

nej nu så ska jag ta och diska lite tror jag

ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0