riddarspel i finsta

idag så va vi och kollade på riddarspel i finsta. för det va medeltids dagar. det va trevligt jag tyckte att det va kul. det va några fina hästar och sånt. dom hade det som ett rollspel och det va kul. och sen så gick vi upp till jontes mammas lägenhet där vi fikade eller jag drack inget kafe. hehe bara för att det va nån som hade gjort en klassiker och ställt in ett tomt mjölkpaket i kylen. så jag trodde att det fanns mjölk men nej det fanns det inte. men det gjorde inget.

och dagen innan så va vi hemma hos jontes syrra elli hon fyllde 25år. det fanns kakor och glass men jag åte bara kakor och en jättttte god saft. hehe jag som inte brukar tycka om saft men den va värkligen jätte god. sen så lekte jag lite med arre sen så gick vi hem. kollade på män som hatar kvinnor har sett den på bio men den är sååå bra tycker jag. den 18sept kommer den andra så den måste vi oxå se. sen kollade vi på baksmällan men jag va såå trött så vi kollade inte klart utom gick och la oss.

nu så är jag hemma och dricker smothie. har gjort sallad till lunch som jag kan ha i tredagar sen får jag se vad jag ska äta dom andra dagarna. nu kollar jag på nån film på 4:an men den är typ jätte konstig. handlar typ om en massa skulder.

i morgon så är det jobb igen. sen ska jag till stallet och snart så är motorvägen klar:) 26:e september är det dax då är det invigning. det kommer och bli sååå skönt och åka på den sen. det kommer och gå assa fort och åka till landet.

ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0