svininfluensan

japp jag håller på att bli sjuk tror jag. har ont i halsen och börjar och bli lite snuvug. men jag har INTE tid för att bli sjuk. nu idag, lördag och på söndag så är det hoppkurs sen på lördag är det min kusins 30-års kalas. vill man ju inte missa. sen så nästa vecka har jag semester och då har jag inte eller tid. sen så jobbar jag och då har jag inte råd:). nej men jag har väll fåt en släng av svininfluensan eller galnakosjukan eller nått sånt där. men som jag fattar det så är svininfluensan bara som en vanlig influensa så jag fattar inte denna hysteri. typ alla ska vacinera sig och springer runt med en flaska sprit och sprejar på allt innan som rör det. suck säger jag bara det som inte dödar det härdar.

ja men idag så är det hoppkurs ska bli typ hur kul som hälst. jag ska rida lewi. vi får se hur det går. men han är ju snäll så det går nog bra. måste bara höra vilken sadel jag kan ha för jag vill inte hoppa i en dressyr sadel nej tack.

hmm måste kollaom det går några tåg idag oxå. tänkte att jag skulle va klimatsmart och ta buss och tåg till stallet. heheh men det gäller ju och va ute i god tid då och ha kollat upp i om det går något tåg till bruket. för annars så kan man bli ståendes där och ba jaha nej men vad tråkigt det är bara och försöka och vända då. eller vänta i typ 4 timmar.

nej nu ska jag kolla om det går nått tåg

men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0