vad är lycka?

vad är lycka?? jo lycka är att ha en alldeles egen blå hink

idag så har jag jobbat (som vanligt) men på lunchen så fick jag ett såntdär shopping behov som jag brukar få allt för ofta:).  så jag gick in på H&M och kollade runt. eller jag går ju alltid igenom H&M så jag vet ju vart allt hänger. men nu va det så att jag hade sett en klänning på en skyltdocka och den va fin. hehe men jag såg ut som en påfågel i den men jag köpte sen i alla fall. för den va ändå ganska så snygg tyckte jag. så har den lite färg oxå precis vad jag behöver efter som jag annars är lika svart som hades. men det va inte stopp där. nej nej. jag gick upp till laijm och kollade vad dom hade. hittade ett tiger of sweden skärp som kostade 800:- men det va rea så det va ju guld. så den köpte jag oxå. sen gick jag till bolaget och köpte lite öl kan ju alltid vad bra och ha;).

sen idag så har jag vart ute och sprungit oxå och ja det va lika jobbigt som vanligt. men jag känner mej såå otroligt duktig när jag har och är ute och springer. efter att jag har sprungit så känner jag mej jättte jätte duktig. sen så åt jag soppa och en avokado jättte gott. i morgon ska jag oxå ta och springa.

i morgorn så jobbar jag till 19:00 jippi men den där sista timmen går ganska så fort det är bara lite drygt. men det är så det är när man kommer tillbaka efter semestern man får det typ som ett straff. för jag ska jobba på lördag oxå men det är lugnt. jag trivs så bra på jobbet det är lixom kul och jobba nu. man behöver verkligen semester för att kunna komma tillbaka med ny energi:)

men nu ska jag ta och köra min motorsåg på mina ben

men ha det så bäst

min påfågelklänning+skärp

påfågel klänning+skärp

Kommentarer
Postat av: saraaaaa

fin fin klänning!

( tänkte skriva på bdb, men det var helt cepe dära)

vad du är duktig utav dig då lilla gumma, ute och springer och grejer, helt insane ju!!



:)

2009-08-07 @ 17:04:14
URL: http://sariih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0