vatten med äppelcider vinäger i

ja vad ska man säga det är inte det godaste men helt okej. kunde ju va värre

ja idag så har jag jobbat det gick bra. det va lugnt och skönt. gjorde ju sallad för hela veckan så den åt jag idag. men jag jobbar ju bara fyra dar efter som jag jobbade i lördags. så det är skönt. ska gå på en hoppkurs så fredag-söndag. så det ska bli jättte kul.

sen på onsdag ska vi gå ut och äta och ta nån öl. vi ska gå på blådörren som ligger vid slussen. så det blir ju jätte nära för oss oxå. ååå jag vet typ nästan redan vad jag ska äta. antingen så blir det en kyckling sallad eller en avokado sallad. jag försökte hitta nått med kött pommes och beasås men hittade inget så det fick bli sallad. eller kanske nån pasta. aja jag får se sen.

sen idag så va jag ute och sprang och det kändes bra. kändes som att jag kunde ta i lite mer i backarna nu. ja vist jag andades ju som att jag skulle dö men det va inte jobbigt i benen bara i andningen. men det känns så skönt att jag har kommit igång med min springning. min förhoppning är ju så klart att man kan bygga upp kontitionen och gå ner lite. eller kanske inte gå ner så mycket eller jo. men mässt vill jag nog forma om. ta bort alla magar och allt häng och få det fast. inte så sladrigt och degit. sen så vill man ju att man ska se smal och sund ut. inte som ett levade lik eller som en gäsande degklump. nej normal skulle jag vilja se ut :).

men ha det så bäst

Kommentarer
Postat av: saraaaaa

haha ja!! wii hoppkurs!



haha ja jag har fisken den här veckan, cyklar ut till säby stallet varje dag efter jobbet så man e typ död som en dödsdömd terrorist när man kommer hem men man känner sig faktiskt en smula duktig :D

2009-08-11 @ 18:53:26
URL: http://sariih.blogg.se/
Postat av: saraaaa

haha ja! typ PLANKAN AB

2009-08-12 @ 16:25:07
URL: http://sariih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0