äntligen

jag säger bara äntligen efter ca en eller två månaders funderande eller snarare suckandes så har jag sytt fast min boll som hade ramlat av min halsduk. det började ju med att jag skulle ha den och såg att en satt löst. hela min halsduk består nämligen av bollar. så jag vill ju inte att den ska ramla av så jag fick först fixa nål och tråd. tittade på jobbet hittade typ bara svart tråd och halsduken är vit. hmmm nej tack. men idag så tänkte jag nej nu jävlar ska jag laga den. leta i lägenheten efter nål och tråd omöjligt. så det fick bli och gå ner till ica och köpa det. jag säger bara det va det värt. och man vill ju kunna använda den nu när det börjar och bli lite kallt. för den är varm och då menar jag varm.

men vad är det som är sååå specielt med denna halsduk...

jo men gissa djuret????

svaret är:kanin.

ja jag vet nu kommer man få djurrättsaktivisterna på sig och typ greenpeace och djurent rätt i sammhället. men vafan den är ju jätte varm och len. den blir inte som dom som är fejk och fuskpäls alldeles äckliga och taggiga och klumpar i hoppsig i små grupper och ser ut som dredds efter typ första regnskuren. nej den här pälsen håller sig vit fin fluffig och mjuk hela tiden. den klarar regn som storm och är fin ändå och varm. och det bästa ut av allt den kliar INTE.

när jag va liten så hade jag en mössa av kanin och det va min absoluta favo mössan. jag typ till ch med sov med den. för den va såå len och go inte som mina andra gossedjur som blev skabbiga och stickiga efter ett tag. ej den här va len och go hela tiden. jag typ längtade efter att det blev kallt och man fick ha den på sig. sen va såååå fin.

hmm jag undrar vart den är idag. måtte inte nå ha slängt den. nej vi får be en gud elelr snarare till dom högre makterna att den inte är slängd.

nej nu har jag berättat om min älskade halsduk

men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0