farmor och farfar

kommer precis därifrån. det va trevligt det är ju inte så ofta man träffar dom. det va jag jonte syrran och tommy som va där. och det viktigaste när man ska åka dit är ju som sakt va och va hungrig. jag hade bara ätit lite soppa innan till lunch. sen så åt vi middag där och sen va det fika. sen när man åker hem så sprutar det mat ut ur öronen. senva det julklapps utdelning. jag fick 1000kr i sedlar och sen massa mynt. för hon brukar spara alla femer och tior under året och så delar hon upp det och så får vi det som julklapp. sen fick jag en kockbok om kakor och lite chocklad.

vad har jag gjort mer den här veckan. jag fick skotta bort en halvmeter snö från bilen innan jag kunde åka till jobbet i måndags. och jag tog bilen bara för att jag skulle till stallet. men gud det va ju mycket slit för att få bort allt. heheh ja allt tog jag inte bort för jag tog inte bort nånting från bakfönstret. så jag såg inte nånting bakåt. men jag tänkte att det blåser bort. men ja allt blåste ju inte bort. när jag slutade jabbet så fick jag ta bort snön från lycktorna och lamporna så att jag kunde se nått när det blir mörkt. men först så ville ju inte bilen starta jag ba aaaaaa bil jävel. jag ska skicka dej till skroten om du inte startar nu. och då startade den. elelr ja man fick ju ta i lite och gasen i botten. då startade den. och sen hade jag ju en snö vall och typ en halvmeter snö överalt runt bilen. så ja det va bara och gasa för att komma ut. men jag täbkte att vafan den får väll ta i lite och det fick den gö. men ut kom jag.

seni stallet så va det sista gången så då fick vi välja häst. eller ja alla fick välja utom jag för jag fick bubblan men det gör ju inget efter som jag tycker om att rida henne. hon är en rolig liten häst. men mycket fart och man får jobba och tänka. lite som cliffen i hans glansdagar. eller ja han är fortfarande pigg. bara det att nu är man äldre tyngre och mer ryttinerad så nu kan man kontrollera det. men när man va typ 10 år och det va hoppning trodde man typ att man skulle dö för att han sprang så fort emot hindrena. ja han sprang ju fort om man gämförde med typ tristan som stannade i ett hörn och vägrade gå där ifrån.

men i morgon så är det jul och tomen kommer. vi ska va hemma i ösmo. vi bara i familjen och så tommy förstås. men han räknas typ i familjen. men dte ska bli trevligt. man ska bara försöka och ta sig både dit och hem. men det ska nog gå bra.

så här såg min bil ut i måndags när jag skulle försöka och hitta den under all snö...





lite snö som va kvar på motorhuven



men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0