jul

ja så va julen över för detta år. eller ja i alla fall julafton. och ja tomten kom till oss oxå. fast han hade förvandlats till en hon och efter typ en kvart så höll tomten på och dö av svett från den varma och kliande tomteluvan så då fick den åka av. men innan det så åt vi mat. och jag åt sill och tro det eller ej men jag tyckte att det va gott. sen åt jag massa lax och ägghalvor och allt sånt. det va gott. sen så va det klara färdiga gå till paradis asken. jag såg till och ta två av fyra trillingnötter för det är dom som är godast. hampus fick oxå nån pralin och köttbullar och skinka och kladdkaka så klart och allt sånt gott. hampus blev såå glad när alla kom hem.

men vad skulle en julafton vara utan kalle anka och hans vänner. fasten man har sett det typ minst 23 gånger och att man kan det utan till så är det alltid lika roligt och kolla på det. vi har det till inspelat på band. fast jag tror att halva sverige har det. för det va några år sen som dom skrev i tidningen att svt skulle sluta och sända kalle bara för att kontraktet hade gått ut och att sista gången va det året så typ alla spelade in kalle anka. men nästa år så gick det igen. sen så kollade vi på svensson svensson och det är oxå såå roligt. han är ju såå klockren.

men vad fick då anna i julklapp jo

*blyersättning till bilen
*presentkort på kicks 500:-
*presentkort på H&M 500:-
*pengar 500:- av morfar
*mer pengar 1000:- av farmor och farfar
*850:- i mynt av farmor och farfar
*damsugar munstycke utan hjul
*ett knivställ som man ska ha på väggen i magnet
*en hello kitty nyckelring
*en enmans vatten pipa
*makaroner
*ketchup
*en bok fast alla fick en bok och mamma och syrran ville inte ha sina så jag fick dom.
*två trisslotter som jag inte vann nånting på
*toffi chocklad

sen va det nog inte så mycket mer.

men vad hade då anna på sig är nästa STORA fråga. hade anna nån rolig färg så att jag matchade tomten eller nån julgranskula. nej jag va svart som hades.

jag hade
klänning:H&M
linne: diesel
tights:topeco




   



sen åkte även tomteluvan på för min del. men den är ju såå varm och så kliig att den fick typ bara va med på bild.

men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0