du är vad du äter

asså nu sitter jag hör hemma och kollar på du är vad du äter. och det är en tjej som heter pernilla. hon är typ hur lik som hälst pillan som red suede i stallet förut. det är hur likt som hälst det typ bara måste va hon. för dom kallade henne för pillan. men jag vet ju inte vart hon bor för det stod inte på nätet och jag stod i duchen i början och missade dom 10 första minuterna. men ska kolla på nätet om dom säger vart hon bor. men jag är nästan 95% säker på att det är hon. GUD VAD KUL säger jag bara hahaha.

sitter här och dricker min älskade smoothie. känner mej nästan lite duktig bara för att jag gick hem från sågen idag och i hmm tisdags och det är ca 3-4 km tror jag. så jag känner mej värsta seriös:)

ska hem till jonte i helgen oxå så det ska bli kul. och så är det alla hjärtans dag och allt. han ska i och för sig jobba men då brukar jag va ute och gå och sånt. haha jag måste typ lära känna folk i rimbo så att man har nån och snacka med medans han är och jobba. får typ lägga in en kontaktannons i nån lokaltidning. typ kompis sökes ett krav du ska bo i rimbo:) och va social är ju oxå trevligt. hehe nej så farligt är det inte det är ganska skönt ibland och bara få va själv och få tänka lite och sånt.

funderar på om jag ska ta och klippa mej snart det börjar typ och bli kris på skatboet. haha har typ inte klippt mej på snart ett år. fast förut så klippte ja mej inte på ett år för att jag inte hade tid och jag orkade inte och jag hade ingen lust och
betala för det så typ mamma tvingade i väg mej typ bokade en tid osm jag kunde och så betalade hon för klippning och färgning och typ allt sånt. jag ba hmm ja jag kanske kan klämma in nån tid i mitt pressade schema. men nu så ska jag låte syrran och klippa mej. för det gjorde hon förra gången och det blev ju bra. förutom att hon klippte av mej halva håret. fast det behövdes ju i och för sig oxå. och det behövs igen känner jag för det är typ ett hårstrå som har delat sig typ 10 gånger kankse inte riktigt det som frisörerna brukar rekomendera.


ååååå jag har hittat ett hjärta:)♥ wiiiiii

anna♥jonathan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0