melodifestivalen

kollade på festivalen i går och måns gick vidare wiii det tyckte jag va bra. men va va det för subba som sjöng waterloo asså jag tycker inte om när dom ska hålla på och förstöra den genom att sjunga på en massa konstiga språk det kan dom hålla på med där dom pratar sånt. men jag vill atingen ha den på svenska eller på engelska inte en massa andra konstiga språk som man inte fattar. och den gick så sakta att jag höll på och somna nej det sög. annars så va festivalen bra.

va uta och gick en mil igår så det känndes ganska bra måste ju försöka och komma igång till beatchen 2010 så att man slipper och bada i vassen för en gångs skull. och om jag ska springa våruset i år så ska jag oxå försöka och träna lite. för förra året så gjorde jag inte det. fast det är ju inte så långt typ 5 km och det kan man springa på bara ren vilja. jag brukar säga att jag springer en gång om året och det är på vårruset. men det va ganska jobbigt förra året men det gick. höll bara på och typ dö efteråt men det va det värt haha. som i typ nian när jag sprang  skoljoggen den är på typ 7.5 km otränad. eller haha jag är alltid otränad. och min idrottslärare bara klagade för att jag trivdes som bäst på bänken som avbytare jag typ sprang till den och satt där hela lektionen och snackade med som andra som satt där. och för att jag är bollrädd och för att jag hatar allt som heter eller har med att man blir svettig ut av. jag typ hatar och svettas. men nu tänkte jag att nu jävlar ska jag visa att jag kan+att vi fick sluta för dagen när vi va klara med skitten. ochjag hade väll som vanligt mycket och gö i stallet så jag sprang hela på typ 44min och 46 sekunder(helt sjukt att jag kommer ihåg tiden i huvudet än idag). min lärare bara stod och gapade när jag kom i mål. jag va typ inte så trött men jag va ju inte pigg eller och jag hade sån träningsverk i typ en vecka. för att strecha är för mesar och idrottsnördar. utom jag gick hem duchade och cycklade till stallet. det va tider det.


ska kolla beck ikväll fast jag har sett den men den är typ helt okej. men en film som maninte ska se det är beck och den japanska dekoren eller va fan den nu hete den sög.halva filmen va typ på tyska. både typ jag och bea somnade och när den va slut vi ba ee okej den här sög. så se inte den.

hmm händer inte så mycket mer roligt i mitt liv sitter hemma hos jonte just nu men vi ska åka hem till mej sen. för jag måste ha mette-marit i morgon för jag ska till stallet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0