nötter

om det finns nått jag älskar så är det nötter och bär av alla des slag. det är typ så gott. äter nån nötmix nu mmm smaskens:). så gick jag hem från sågenidag så jag tyckte att jag kunde få äta lite nötter idag. och det är ju nästan nyttigt oxå. man kan ju i alla fall hoppas.

kollar på lyxfällan oxå det är helt sjukt att folk kan ha det så där. typ lever på alla krediter man kan ha. typ 20000 back. jag förstår det typ inte. jag har det inte så fett med min ekonomi men jag går i alla fall inte back. och jag har lite pengar över när lönen kommer+ att jag har ett litet sparkonto. hehe som jag tror det eller ej inte har rört. men sen så äter jag ju matlåda nästan varge dag. äter jag inte matlåda så köper jag nått på ica typ nån sallad eller kyckling eller färdigrätt typ karins lasagne. och äter jag ute så brukar mamma bjuda eller så betalar jag det själv och det är inte så ofta. sen är det h&m som det går åt pengar på hehe men det är inte så farligt. jag är ändå ganska bra på att hålla i mina pengar. eller jag vill tro det i alla fall.

nu är det torsdag skönt att det är fredag i morgon vilket betyder att det är helg snart och det ärju skönt. fast jag ska jobba på lördag så det är ju inte så kul. men jag jobbar till tre så det är skönt. sen ska jag va med jonte och kolla på melodifestivalen. sen på söndag ska vi gå på fjärilsmuseet. det ska bli kul. bara det inte är en massa läskiga djur hehe. typ det står en skylt akta den här fjärilen det finns bara 10st i hela sverige upps nu finns det bara 9st. men hallå den tänkte faktist anfalla:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0