gammel mormor iris

idag va vi och hälsade på henne. det va jag mamma syrran och tommy. hon bor på ett korttidsboende i väntan på att få komma till ett äldreboende. men det håller på och renoveras det är därför hon får va kvar där. men jag har inte sett henne på ja det är några år. och jag hade inte kännt igen henne om inte mamma hade vart med. gud det va bara skin och ben av henne. och håret sen då det va bara som strån. det känndes som halm eller som tagel kankse. och jag va så rädd för att hon skulle gå av. och att krama henne va som att krama en kratta man kunde känna varendra kotta. och fingrarna va nästan som små pinnar. nej det va inte kul och se. men ändå så hade hon gått upp 2kilo och det va ju bra. typ hennes överarmar var lika smala som mina handleder. men annars så va hon pigg och glad. men jagtyckte att det va jobbigt. det va väldigt jobbigt och se henne så smal och tun. och hon såg inte ut som jag mins henne. men vad ska man begöra hon är ju 90år. men efter att hon ramlade för ett tag sen så hör hon så dåligt. man får ju nästan skrika och ibland så svarar hon inte riktigt på vad man säger. men hon är helt klar i huvudet. hon vet vem alla är och när alla fyller år och hur gammla alla är. och hon viste till och med vart jonte jobbade. hon är som ett uppslagsverk. för när hon väl hör vad man säger så är hon helt med. och svara direkt och helt klart. och i kroppen är hon oxå pigg. det är ju efter att hon ramlade som det blev lite jobbigt men hon har ju rullator så då går det bra. hon brukar ut och gå för att hålla kroppen i trim. en riktigt krut tant.

fasten det va jobbigt så känndes det ändå jätte bra att jag åkte dit. och att träffa henne innan hon går bort eller blir sämre. för fasten hon är pigg så vet man ju aldrig det kan ju hända nått. hon är ju ingen ungdom längre. men hon kände igen mej direkt och hon blev jätte glad när vi kom.

så det va skönt och kul men jobbigt. ska åka och hälsa på henne nån mer gång eller flera gånger tänkte jag nog.

på lördag ska jag syrran och tommy hälsa på farmor och farfar det blir trevligt. ingen risk i alla fall att man behöver va hungrig man brukar få såååå mycket mat och fika så att man inte behöver äta på flera dagar:).

nu kollar jag på tv och så har jag kört med min motorsåg på benen. hehe det behövdes dom började och se ut som två marsvin. hehe typ hampus har mindre hår på sina ben.

nej nu ska jag kolla färdigt på min film.

ha det så bäst

Kommentarer
Postat av: Randy

Vad jobbigt att hon är så sjuk :/

2009-07-10 @ 13:22:26
URL: http://www.randys.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0