helgen som va

det har hänte en del sens jag skrev här. fasten det bara har nått typ tre dagar:). hmm ja i lördags så först så åkte jag syrran och tommy till min farmor och farfar. där va det trevligt och det va bra med dom. eller som farfar säger att det är gämna plåger. där drack i kaffe och åt tårta och snackade lite. sen så som vanligt så får man massa skit som man inte vill ha. men det är bara och tacka och ta emot och slänga skiten sen när man kommer hem. sen efter likvakat så va det dax för att åka till kalaset. av oss fick pia en lyxbehandling. hon blev glad. sen så åt jag en jätte god potatissallad och kött. hehe typ ingen i min släkt är vegitarianer och alla typ älskar köt så grilen stod typ på för max och det fanns tre olika köttsortet. nej men då va nån stackare vegitarian. hehe ja hon fick äte sallad och macka. sen så dracks det vin och sånt men det va jätte trevligt. jonte kom sen oxå efter jobbet så det va oxå jätte kul. sen åkte vi hem och sov. dagen efter va man ju inte så pigg så vi gjorde inte så mycket typ bara hämtade hans bil och åt donken.

och bitte höll sig på benen det va ingen som ramlade och bröt nått. hehe vi skämtade lite om det för toan där nere va avstängd så det va bara toan där uppe som fungerade. så vi skämtade om att i fall hon skulle ramla ner från toan nu så skulle det bli en tur ner för trappan oxå:).

sen så på måndag så va vi i södertälje hos min syrra och kollade på han den norska som vann melodifestivalen. eller ja han vann den stora men i alla fall. han sjöng två låtar så snacka om snikert. men dom två va bra i alla fall. och heheh ja som vanligt när alkolisterna möts så dracks det igår. och det blev ju ganska så mycket. sen så gick vi ner till centrum. och det va en jävla bit. missade typ precis bussen och fick vänta i en timme för nästa. det va drygt som fan. och sen va det bara och sitta på den där bussen in till sergel. tog typ 2 timmar och ta sig hem. men det gick bra. hade ju älskling med mej:)

och idag så ska vi in till stan och köpa skor väntar bara på att han ska vakna sen ska vi sätta fart. hehe jag har typ som vanligt skuttat upp och är klar och dricker kaffe. i väntan på att han ska vakna så sitter jag lite här vid datorn.

men ha det så bäst

Kommentarer
Postat av: Elli

Tack gulliga lilla du :) Inte ofta någon kommer ihåg ens namnsdag.

2009-07-15 @ 20:39:10
URL: http://elliaurore.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0