semester

igår så va min sisat dag innan semestern. känns nästan lite vemodigt. 3 veckor som man ska göra nått kul på och man ska njuta och ta det lugnt på. för att va utvillad och va full av energi när man komer tillbaka till jobbet. hmm jag har redan semester ångest för att jag vet att det kommer och gå sååå jäva fort. 3 veckor kommer och kännas som en helg. men men det är bara och försöka och njuta så mycket man kan under ett paraply i regnet.

igår så va jag ute och sprang eller ja först jobbade jag. sen va jag ute och sprang 5km. det kändes som vanligt. kom hem duschade och tänkte bara ta det lugnt. då snackar jag med cillan över msn. och hon skulle vilja hitta på nått typ gå ut och bara ta en öl. så jag ba va vist jag har ändå inget annat bättre för mej. då jag gjorde mej i ordning lite. vi åkte först in till handen och sen in till stan. hon va inte glad bara för att hon hade tidigare på dan. pratat med sin kille och dom skulle laga mat tillsammans och mysa. hon frågade om hon skulle köpa nått men nej allt fanns hemma. så hon skickar ett sms en halvtimme senare till honomoch berättar vilket tåg hon sitter på så att han kan hoppa på det och åka tillsammans hem. ingen tomi hoppar på. hon tänker ja men han är väll hemma. ingen där eller. och nu blir hon lite orolig och ringer honom mobilen är avstängd. och hon börjar ringa runt till alla hans kompisar och ingen vet. så därför ville hon träffa mej.

så vi åker in till stan och sitter där ett tag. tills nån ringer typ nån viktor. honom har hon pratat med flera gånger. och nu säger han att han tror att han är med nån på k som sitter på nått internet café på typ hötorget. så vi åker dit. eller vi snackar med han som heter nått på k först och han ba eee nej jag är inte med honom jag tror att han är med viktor. så vi åker till hötorget. och ja där va han ju inte... så vad göra. jo vi åker till nått annat internet café på odenplan. hehe där en jätte stor svart neger öppnar dörren. vi ba eee hej. sen får vi typ 2 minuter på oss och leta efter honom. snacka om oftevlig perssonal. typ sååå ohjälpsamma. man kände ju sig sååå ovälkommen så det är inte sant. och det luktade sååå mycket svett där inne. men vi hittade honom och ja han tyckte ju inte att han hade gjort nått fel över huvudtaget och vägrar gå ut och prata för att han ska va med på nån turnering. jag ba jag dör. tillslut så får han gå ut och prata med tanke på att vi bara fick va inne i två minuter och en minut och 5 min hade bara gått till och letta rätt på honom. tillslut så går han ut och dom pratar eller ja som börjar och bråka. och han är helt kall som en sten och tycker inte att han har gjort nått fel som först bestämde att dom skulle åta och sen inte har ringt och sakt att han inte ska det. så sen så går han in och där ute kvar står vi. cillan är jätte ledsen. och jag är inte så bra på och trösta men vi snackar lite sen går vi tillbaka till internet cafét på hötorget och pratar med hennes kompis. och ja ha va med vikot oxå som ljög till cillan så att hon inte skulle komma dit. ja vad ska man säga. sen så åkte vi hem. jag va hemma vid 5 då ringde jag jonte sen gick jag och la mej.

men idag så är det 50-års kalas för min moster pia det ska bli jätte kul. men innan så ska jag,lena och tommy till min farmor och farfar. vi ska typ fika och sånt. men jag ska typ städa lite här hemma först och sen dra dit

men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0