duktig

idag har jag vart jätte duktig.... och det är bara för att trots att det va varmt idag så va jag ute och sprang. men ja det va ju inte mitt på dag efter dom jag har en sån himmla tur att jag jobbar jipppi. nej utom jag slutar vd sex så vid sju när jag va hemma så bytte jag bara omoch va ute och sprang 5km. men mitt i mina mördar backar så fick jag jätte ont i hjärtat eller lungan eller vad det nu va till vänster. men det gick över sen när jag hade sprungit klart och det va dax att gå hem. så det va skönt att det släpte:). när jag kom hem så diskade jag så ja nu slipper du gö det jonathan;). sen har jag inte gjort så mycket mer bara ätit ett äpple och druckit smoothie och kollat på pistvakt. det programet är typ bara såååå kul.

sen så har det vart varmt och skönt och typ alla på mitt jobb klagar att det är för varmt. jag är glad för nu är typ enda tiden på året som jag slipper och frysa. jag har frysperiod typ 345 dagar om året så dom dagar jag slipper frysa är bra dagar:).så jag klagar inte.

nej nu ska jag kolla på min serie och sen sova men ha det så bäst

Kommentarer
Postat av: amanda

hejsan :) jag är just nu med i en veckans blogg tävling och skulle verkligen behöva din röst! för att rösta så gå in på http://fridasjoblom.blogg.se/2009/june/utkast-har-kommer-3.html och rösta på nr 6 :) skulle vara väldigt tacksam



tack på förhand!

2009-07-01 @ 17:39:32
URL: http://amandaaman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0