helgen som vart

ja vad har jag gjort i helgen ja i fredags så kom jonte hit och vi kollade på tv och drack lite. fast inte så mycket med tanke på att jag skulle köra dagen efter. och på lördagen så åkte vi ner till nynäs bara för att sara tog studenten så vi kollade på det. det är såå kul. och sen så åkte vi runt lite och tuttttade på alla glada studenter. sen så åkte vi ner till hamnen och åt glass. eller jag åt glass och jonte åt ingenting. sen så gick vi runt och kollade på alla båtarna. sen så åkte vi hem. och på söndagen så ja vad gjorde vi då. jo vi tog det nog mäst lugnt ja juste så röstade jag oxå. och sen så gick vi och fiskade men vi fick ingen fisk:( men vi hoppas på bättre lycka nästa gång. sen så kollade vi på film som vi hyrde. vi kollade på allt flyter och sen så kollade vi på vi hade i alla fall tur med vädret igen. och den va sååå sjukt rolig den är värligen nån film som jag rekomenderar och se. sen så i måndags så va jag ledig. och då hade hela helget vart jätte bra men så pang kom gud eller snarare djävulen i kapp mej. och ja då fick vi ett besked som inte vad vi hade tänkt oss. så vi kom ner på jorden efter att ha svävat i det blåååå. men vi hoppas fortfarande på det bästa. för som alla vet hoppet är det sista som över ger människan. sen så åkte han hem och jag till stallet och jag red viola och det gick riktigt bra.
fast i början så va hon bara tvungen och leka cp typ en gång och typ försöka och döda smokey så fort hon såg honom. sen så böt hon teknik och blev typ assa pigg så vi typ skenade runt. hehe elller inte riktigt men hon va assa pigg men det är bara kul. hon va till och med så pigg att jag slängde mitt spö emot slutet. och jag kan säga att det sker typ aldrig.
sen så som avslutning på en så dyster och cp dag så klämde jag så klart fingret i stallet och det gjorde jätte ont. så tack gud att du har nått emot mej. säger bara tack jävla gud jävel.

sen så måste vi snacka lite vet i bea oxå vafan hon kan ju inte flytta till typ uruguay. nej vafan lite vet måste hon väll ändå ha kvar. nej jag får försöka och snacka lite med henne och få henne och få tillbaka den där hjärnan hon en gång i tiden kanske hade. nej fan sen hon flyttade till frankrike är det som att hon lämnade förståndet henna. och bli kär i nån brasiljanare är inte det jag har rekomnenderat. nej tack. och specielt inte flytta med honom till nått konstigt jävla u-land. nej så jag får säga min åsikt till henne sennär jag träffar henne

ha det så bäst så länge

och jag hoppas att gud möjligtvis kan tänka sig och va på min sida i morgorn i alla fall lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0