åå äntligen måndag

asså finns det värkligen ingen värre dag en måndagar hmmm nej jag tror fan inte det. det är nått specielt med måndagar. jo att dom suger. det är en hel arbets vecka till helgen. det är allt skitt som man måste ta hand om efter helgen och det som man tänker på fredagen att äää det kan jag ta på måndag. så sitter man där på måndagen och ba suck. och så skyltade jag om idag oxå eller försökte han bara med två kyber av 6 för så fort jag tänkte att nu är det lugnt nu kan jag skylta om då kom typ halva tyresö ini butiken. och då fick jag släppa min skyltning och hjälpa nån kund. mennär jag väl lyckades skylta så fick jag typ krypa in i skylten för att få bort förra månadens skyltning. för att synsam ska alltid göra allt så svårt som möjligt och typ ha nån catwalk med publik på sidan som typ sitter som sten när man väll får dit den utan att alla tappade sina huvuden haha blod svett och tårar. som när man skulle slå in kuberna i synsam samet band hehe det va inte lätt men kul. annars går det bra på jobbet.

helgen som vart har gått upp och ner. men då är det som det ska va. jag va ledig på fredagen så då va jag i rimbo hos darling. hehe han hade köpt mackor så jag typ flög upp när det äntligen blev morgon. men det va nån som inte riktigt ville flygga upp som jag ville. utom det va mer klia mej här och klia mej där:) men sen gick vi upp och jag fick äta. sen så åkte vi hem till mej. och på lördagen så gjorde vi inte så mycket. men på söndagen så va vi på båtmässan i älvsjö det va kul och gå runt och kolla på alla båtar. och äta lite bland alla olika försäljare och leverantörer:). men dom är ju såå jäbla stora visa båtar. men fina. sen så åkte vi till tekniska och åt hamburgare jätte gott:). sen så åkta vi till centralen och gick in på åhlens för att jonte skulle köpa byxer. så han köpte ett par jeans som ja jätte snygga och en sand tröja som oxå va snygg. sen åkte vi hem och tog det lugnt och kollade på linda rosings desperata program. men jag kunde klappt kolla på jag skrattade så mycket. för jag tycker att det är sååå töntigt och typ pinsamt.

sen så idag så red jag svarten det gick faxist bra så det va kul. han gick ut av sig själv så jag slapp typ piska och sparka som en galning. utom han gick själv hehe. sen fick man ta det lugnt hem för det snöade och va lite halt men det gick bra.
och nu är jag hemma och ska sova snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0