helgen

ja jag va ledig i fredags och det va skönt. gjorde inte så mycket va med jonte och vi tog det bara lugnt. så kollade vi på let´s dance och magnus vann så vi va glada. sen så på lördagen så va vi i kista och skulle gå på mäsa men det blev inte så. utom vi åkte typ bara dit och åt sen åkte vi tillbaka hem till haninge. hmm vad gjorde vi mej. nej vi åkte inte hem till haninge utom till rimbo. och så drack vi vin och kollade på tv. och sen till den mörka timmen så släkte vi ner alla lampor men tv va på. men kändes inte som att det gjorde sådär jätte mycket. men det va mysigt. ja och innan vi åkte till kista så va jag i stallet och red fiffi. det gick bra har inte rididt henne på typ assa länge så det va kul. bara det att hon är lite arg på andra hästarna så hon försökte typ och döda svarten så fort han kom i hennes närhet. men det gick bra han fick överleva.

så va vi på ikea i söndags det va kul. jonte skulle köpa en byrå men den va slut så vi köpte typ bara lite doftljus och sånt. och så åt vi där det va gott jag tog nån kyckling med böner till jätte gott och jonte tog köttbullar med potatis till. sen blev det grattis glas. det va jag och alla barnen som tog. sen gick jag runt på halva ikea och åt glass. det va gott så jag va glad. sen åkte vi hem till mej och kollade på tv.

ska jobba i helgen oxå hmm inte så där jätte kul. men det är ju bara på lördag så det är lugnt. sen ska jag hem till ödesmo och rida på diamant funderar på om man ska våldgästa föräldrarna oxå och äta mat där. fast jag hinner inte äta när dom äter utom dom får laga nått till mej när jag kommer hem . ska bara säga det till dom kankse oxå så att dom vet att jag kommer hem och att jag vill ha mat, och tv:n, och datan haha.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Tur att svarten fick överleva! :)

2009-04-01 @ 11:06:57
URL: http://engstrom.webb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0