män som hatar kvinnor

ååå ska kolla på den filmen i helgen. asså män som hatar kvinnor av stig larsson. det är typ den enda boken som jag har läst och den är jättte bra. så när jag fick höra att den skulle komma ut på bio så blev jag jätte glad. så nu i helgen så ska jag äntligen och få se den. det ska bli kul. men mamma har sett den och hon hon att den va bra men läskig. men jag har ju jonte och göma mej i ifall jag skulle bli rädd haha. och boken kan jag starkt rekomendera den va jätte bra verkligen. man vill typ inte lämna den i från sig.

sen så ska dom stänga av min his i några dagar mellan 07:00-16:00. den där 16:00 berörs jag aldrig av men 07:00 så berörs jag. och det betyder att jag måste gå mina trappor ner. och typ sen ska den va avstängd en hel helg jippi. vilket betyder att jag måste gå både upp och ner för mina trappor. och jag bor högst upp i ett 7 våningshus. så jag bor på våning7 och det är 144 trappsteg til första porten ut. och ska jag ta bilen så är det va 10 till. haha så det blir ju motion av att gå i alla trappor. det blir ju inget stor och tungt handlande på ica den helgen. den ska typ repareras eller nått sånt och det är ju bra i alla fall.

sen så händer inte så mycket mer har jobbat idag och nu så kollar jag på stockholm arlanda. det är ganska bra tycker jag hehe. värsta spänande typ. sen ska jag kolla på lyxfällan dettycker jag oxå är bra. för det får mej och framstå som värsta väldisponerad med mina pengar jag har i alla fall pengar kvar i slutet ut av månaden. hehe jag lägger inte alla mina pengar på kläder. fast det bli ju en hel del. men vadå jag måste ju ha kläder. jag har typ helt fult ut av kläder i mina två garderober men jag har aldrig nånting och ha på mej. det är konstigt. +att jag tror att jag har små strumpmaler som både äter upp mina strumper och som biter hål i dom både i hälern och i tårna. och ja vad gör man då. jo men en kanin och en leopard kan få bli vänner haha och typ en groda och en katt får oxå bli vänner. en svart och en vit är oxå snyggt. eller som när hampus grävde ner mina strumpor i vår trädgård haha det va kul. dom va inte så gulliga när vi hittade dom men hampus va glad för han hade ju glömt bort att han hade gömt dom där.  han fick dom sen.

Kommentarer
Postat av: malin

ojoj anna , men se det positivt, du behöver inte tänka på vad du äter under den tiden med alla dem trapporna ;)

2009-03-18 @ 18:26:50
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: saraaaaaaaaaaaaaaaa

hahaha jag älskar hamups :D

2009-03-18 @ 19:25:31
URL: http://sariih.blogg.se/
Postat av: anna

haha nej jag kan äta typ allt så eller typ som jag brukar gö:)

2009-03-18 @ 21:53:27
URL: http://carlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0