städat

tro det eller ej. ja jag har STÄDAT idag. och jag har dammat. och tagit ner ventilerna till ventelationssystemet. och dammat av dom. gud vad äkligt det va. men nu är det gjort  i alla fall skönt. det är jobbigt och börja men det är skönt när det är klart. så man får försöka och tänka så. och min sandlåda i hallen är borta oxå. så det är skönt.

ska åka och hämta jonte på centralen snart. jag är värsta stolt över mig själv över att jag hittar. eller jag kan bara när man kör, höger, höger, höger, vänster. nån annan väg hittar jag inte så det blir typ panik om dom skulle få för sig och göra om nån stans. hehe jag skulle typ få lämna min bil och ta tåget hem haha.

jag har inte gjort så mycket idag bara vart ute och gått och städat och sånt. gansak tråkigt men som tur är så kommer jonte sen så att vi kan mysa i soffan och kolla på beck. typ anna älskar beck. gunvald är ju typ sååå bäst. det är typ han som gör hela beck. måste tanka oxå innan jag åker. hehe det kan ju va bra så att jag slipper och putta bilen den sista biten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0