te

sitter just nu och dricker mitt te till frukost. eller varm mjölk med lite vatten och te i. haha jag måste typ va helt cp för jag har mjölk i typ allt. jag har mjölk i kaffe i te i makaroner ja i typ allt. men det är gott. och så blir inte te så jävla varmt eller och då slipper man bränna bort halva tungan två gånger. och jag kan dricka kalt te utan problem. ska snart gå till min buss för att åka till jobbet. har snackat med min syrra eller jag och jag hahaha. all våran kontakt går via mamma hon får medla mellan oss.  men hon hade klarat körkortsteorin så hon va glad. det va ju bra. det är perfekt med mamma slipper vi prata med varan :). men hon kankse ska klippa mej i helgen vi får se. beror lite på vilken dag och så. men det är ju ingen panik har haft det så här så länga så då kan jag ha det såhär ett tag till. jag störs ändå inte av det. och det är ändå inte så hämskt. haha det va värre när jag och bea hade målat med blå färg och jag hade fått färg i typ hela håret. för att få bort det så hälde vi lacknafta i det och typ badade i lacknafta och sen i yesdiskmedel och sen lacknafta igen. då såg det lite slitet och tort ut men hällre det än att gå runt med blåt hår som nått emo. nej tack.

nej ska fortsätta med min skyltning idag oxå och sen så måste jag handla hmm får nog skriva en liten lapp på vad jag ska handla. eller inte. det är typ bara nått och ha till lunch och inget mer. eller kanske en banan till mn smoothie. nej nu ska jag gå ner till min buss.

Kommentarer
Postat av: nellie

tja, bikinitips? vad har du för nån? :)

2009-03-04 @ 12:29:07
URL: http://newa.blogg.se/
Postat av: anna

haha nått bra bikinitips tror jag inte att jag har. är inte riktigt rätt person och fråga:)jag har en som täcker och döljer så mycket som möjligt

2009-03-04 @ 16:41:34
Postat av: nellie

sv: haha det var de bästa tipsen ju, vassen ftw :D

2009-03-04 @ 16:47:42
URL: http://newa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0