tråkigt

just nu så gör jag ingenting. har typ ganska så tråkigt. har vart ute och gått idag och bara tagit det lugnt. jonte jobbar så jag är själv. igår så kolladejag på let´s dance och magnus gick vidare så då blev jag glad.

händer inte så mycket i mitt liv. det rummar på som det alltid har gjort. men jag har laddat mer wall-e så jag ska ta och kolla på den sen. jag hoppas och tror att den är bra. sk akolla på robinson oxå. och så måste jag städa det ser så hämskt ut hos mej. det är typ så mycket grus i mitt hall att det ser ut som ett grustag. eller typ en sandlåda. inte så kul om man skulle få för sig att gå barfota eller att man måste gå på toa mitt i natten. för då har man en sandlåda i sängen sen. och det är ju inte eller en hitt hehe.

så kommer nån från hsb på tisdag och ska installera min nya blandare till badrumet. fick den i julklapp inte så jätte rolig present men jag behövde en. och jag hade sakt till min pappa att jag ville ha en så då han köpte en. men sen så fick jag den i julklapp. men nu så äntligen så har jag tagit tag i saken så nu så ska den upp. efter det så ska jag få ett nytt golv. mitt som jag har är inte så snyggt. så det ska bli skönt.

Kommentarer
Postat av: malin

haha utan dig hade jag inte klarat av kvällen hahaha XD

2009-03-21 @ 18:44:28
URL: http://maooowlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0