fruktsallad

man får väll börja med och säga grattis till norge som vann igår. det va han värd. det är ju trots allt det bästa granlandet som vann och det ärju huvudsaken. för vi röstar bara på dom som är bra det vill säga finland,island, danmark och så klart norge. så det va kul. det gick ju inte så bra för vår skrikande påfågel otippat eller inte. och sen så är det alltid lika kul och se vad dom andra länderna skickar som typ frankrike. asså va vad det för påtänd hora dom hade plockat upp från gatan. nej det va inte snyggt nånstans. och greklands asså jag tyckte inte att han va snygg nånstans eller men men. och va vad det mer ju ryssland mamma låt asså den va i samma klass som ugglas mankan ju inte titta på henne men låten va helt okej. och så hon som kom från en strikt prästfamilj där lökarna höll på att ramla ut. ja det va för övrigt ganska många lökar som höll på att ramla ut fast inte armenien där va det flätat upp till öronen. men jag måste nog säga att jag tyckte att arash bidrag va bra den typ sätter sig på hjärnan hehe. och sen så va det många andra som oxå va bra. hmmm typ portugals va rolig det va lite flower power över det och låten va bra fast man fattade inget. och sen så va det nån låt som hette nått mer hora i hehe lite kul. det är ganska ofta dom säger hora i andra länder. det va från moldovien dom sjöng hora. Nelly Ciobanu - Hora din Moldova så hette den. kommer inte ihåg vad det betyde nu. och det va såååå skönt att det va nya komentatorer tack gode gud. men det va samma manusskrivare hehe. och typ bara det där intro nummret kostade typ 10 miljoner ursäkta mej men vafan va det som kostade ett rep så att han kunde flygga lite frigolit och så ett springband eee okej det måste ha vart en dyr kostym han hade på sig. och nu kan jag nog inte komma på så mycket mer att klaga över hehe. nej men jag tyckte att det va bra bidrag och det va bra att röstningen gick fort. för den brukar va en plåga annars typ 40 länder ska ge ut poäng för poäng. typ tyskland ryssland ett poäng och sen så översätts det till franska i fall nån inte skulle förstå när ettan flyttas till ryssland. nej det gick fort och smärtfritt.

sen idag så var jag på konsum och hon i kassan måste typ ha hatat mej. för jag köpte massa frukt typ ett äpple av den smaken och ett äpple av en annan smak och ja en massa sånt. så hon va ju tvungen och knappra in allt och kön bakom mej va typ enorm och medans hon knapprar och suckar så jobbar honut i hagtalarna att hon behöver nån till den andra kassan. det händer ingenting och skricker i högtalarna igen att hon VILL HA PERSONAL TILL EN KASSA TILL då kommer det nån. sen så när hon är klar så tittar hon upp på mej och ba VA DET BRA SÅ jag ba heeee ja tack det är bra så. det är inte mitt fel att jag vill ha olika sorters frukt i min fruktsallad.

sen så va jag ute och sprand mina 5 km och det va lika jobbigt som vanligt hehe ingen skillnad där inte nej. när jag springer och börjar tänka att fan nu känns det ganska så bra då visar det sig att det gick nerför. för sen så kommer uppförsbacken och då är det fan inte skönt och springa. nej planmark och nerför då går det bra men uppför då typ dör jag så det är bara och springa mej så kanske nångång man kan få komma i sina gamla kläder. men tills dess så finns kläderna att köpa i större storlekar:)

nej nu ska jag gå och fixa min fruktsallad för sen kommer jonte hem och då ska vi fiska och äta fruktsallad:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0