glädje och sorg

ja helgen började bra. jonte va för trött så jag fick åka till bolaget själv men det gör inget. det kan jag gö det är inge problem för mej. sen så köpte jag en svart tjör/kläning som kan va skön och ha sen i sommar. sen så va det bara och gö sig i ordning för att åka till märsta. men innan det så drack vi whiskey med cola och sen öl. på centralen så stannade vi och åt. jonte vill så klart äta pommes och jag vill ha sallad så första så kulle jag ha köpt det på burger king. men nej då det gick inte. för deras sallad va sluta och dom hade inget annat jag ba jaha. så det va bara och leta efter nått annat ställe som hade sallad kvar och det tog inte så långtid och hitta. så det fick bli en fetaost sallad. sen så fortsatte vi vår resa. och tanken va att vi inte skulle va där så länge utom kanse bara några timmar. jo men vist eller hur så blir det ju aldrig. nej vi åkta där ifrån halv fem va hemma klockan sju i morse. hehe så dagen idag har mäst bara vart och sovit och tyckt lite synd om sig själv. eller jag har mått ganska bra. det va värre för jonte han va inte så pigg så jag fick ta hand om honom. och det tycker jag bara om:) han är sååå söt när han mår dåligt.

sen så har det hänt en hämsk sak oxå. för narco finns inte hos oss mer. han har åkt till dom evigt gröna ängarna där han får gå och beta och bara ha det bra. stackars min älskade lilla narcoman. livet är fan inte rättvist. men det är väl så det är. kommer och sakna honom. att bara få gå in och pussa på honom. och att få rida honom. hehe ja jag va väl typ den enda som tyckte att han va en stjärna. men han va fin. men nu är han i trappalanda och betar

R.I.P älskade narcomanen
1995-2009

Kommentarer
Postat av: Camilla

Krävs att en ryttare oxå tycker om hä'sten för att den ska kunna gå bra- och VILJA jobba :) och han gick super med dig :)

2009-05-14 @ 19:38:40
URL: http://engstrom.webb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0