sprungit

har vart så duktig idag och vart ute och sprungit 5km. och det kändes ganska så bra. eller hahaha sprungit och sprungit är väl och ta i lite. jag ökar takten från att gå. det är typ bara steget över typ gå snabbt med ett ben i taget. så att det ser ut som att jag springer i ultraterapi. men det går sakta men säker framåt. men jag andas ju som att jag skulle dö. det hörs typ på flera mils avstånd att nu kommer anna. men det kanske ska va så i början. bara man kommer över det där astma andningen och kan komma in i tredje andningen så kankse det lättar. och att det kankse till och med kan va kul och springa. den som väntar får se.

nu så sitter jag och kollar på tv och äter mitt äpple. eller mitt och mitt det är jontes men jag har fått tillåtelse och ätta upp det åt honom. och mat är jag aldrig sen på hehe. det är nog det som är mitt STORA problem. att jag typ älskar mat. jag skulle aldrig kunna bli anorektisk för jag klarar typ inte av och va hungrig i typ mer än 5 min. jag har typ bullemi bara det att jag glömer bort och spy.

och nu är det onsdag skönt det betyder att det är torsdag snart fast jag ska jobba på lördag men bara till 15:00 så det är skönt. och idag så dog vår server och när den dör så dör alla våra datoren och kassan med. så vi kunde typ inte göra nånting på typ nästan två timmar. det va bara tur att det va lugnt annars hade det inte vart så kul. så man fick ta allt kontant och det är ju inte så kul i rummen eller med synisarna och allt sånt för dom kan ju inte få upp några journaler eller nått sånt. men det gick bra ändå. tur att det inte händer så ofta. nej nu ska jag gå och föna mitt hår

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0