student skiva

ja det har ju vart två student skivor på tre dagar. i måndags så va det mickan och sofies och den va på göta källaren. det va trevligt och som vanligt så kom jag hem lite för sent. efter som jag skulle upp och jobba dagen efter. och jag tror att jag har blivit gammal. eller kankse förståndig kanske man ska säga för jag drack inte så mycket. efter som jag viste att jag skulle upp. hjälp jag börjar och bli en pensioner. och i tisdags så va jonte här och det va mysigt vi åt sallad och kollade på djävulen bär prada. och den tycker jag är bra och jonte tyckte oxå att den va bra.
sen i onsdags så va jag på saras student skiva på club toxic. det va oxå trevligt det är kul och träffa kompisarna. och jag kom hem tidigare i onsdags så det va ju bra. och jag drack inte så mycket eller så jag känner mej ganska så duktig. vet inte riktigt vad det betyder att jag har lärt mej av mina misstag eller att jag har blivit mer mogen haha. men huvudsaken är att man har kul. och det hade jag båda dagarna. och jonte min klippa har ringt båda dagarna som jag va ute så att jag värkligen ska komma upp. men jag ställer väckarklockan oxå men det har inte vart några problem. det är nog för att man vet att man måste gå upp och att man får skylle sig själv för att man kommer hem sent.

annars så har det inte hänt så mycket mer har städat idag så nu är det fint och rent här i min lilla lägenhet. så det är skönt och ha det gjort. nu kollar jag på grannfeijden sen ska jag väl sova.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0