vårruset

japp i morgon så smäller det. så ska jag plåga mej igenom det där jävla vårruset. hehe nej men det kommer nog och gå bra. har ju sprungit lite innan så nu vet jag hur det känns. så det ska nog gå bra. fast om jag inte har hört fel så ska det typ spö regna och det betyder att hela gärdet (eller vart fan det nu är vi ska springa) kommer och förvandlas till ett enda stort klegigt lervälling. för det är nämligen på grös och vad händer med gräs när det blir blött ju det blir lervälling så jag lär ju få simma runt. hehe nej men man får gå runt med typ gummistövlar jätte kul. men jag får hoppas att gud är med mej och ser till att det blur sol. eller åtminstone inte spöregn. ja för idag så va han ju inte med mej. för jag tänka ut och springa men nej då det började ju såklart och regna. så det blev ingen springning om man inte vill springa i regn och det tycker jag INTE om.

red svarten i måndags och det gick fan riktigt bra så det va kul. i början kändes han lite seg. men sen så gick det hur bra som häls åååå det är sååå kul när det går bra. och ja det är juinte så ofta det gör det. inte om du frågar mej i alla fall jag tycker typ alltid att det går piss eller bara att det suger. eller att hästen springer med huvudet sååå högt upp att man inte ser nått och att det ser ut som att den snart kommer och så nackspärr för det ser så fruktansvärt obehagligt ut. nej så det va kul.

sen så har jag inte gjort så mycket mer mäst bara jobbat och jobbat och jobbat lite till

har gjort fetaost sallad till lunch oxå jag gjore tre stycken så att jag har i några dar. mmm ska bli sååå gott och få äta dom sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0