smyckesparty

idag så vaknade jag hos jonte. men jag skulle ham till cillan idag och kolla på smycken. för hon hade nån smyckesvisning. det va nån som hon kände som sålde det så jag tänkte att det kan va kul och kolla på. jag älskar ju allt sånt. men i alla fall så jag klev upp vid 8 för att hinna åka med 9 bussen hem till mej. va hemma 11 och så gjorde jag mej i ordning lite och frächade till mej. sen så tog jag fram kyckling så att den skulle hinna tina nån gång. sen så åkte jag så att jag va där vid 13. hehe jag kom först och åkte sist. först så fikade vi och snackade lite sen så började jag och kolla. och min första reaktion va att jag nog inte skulle köpa nått. för jag tyckte bara att det va massa pärlor och sånt. men sen så kollade jag runt lite och lufte upp och provade och då hittade jag några som jag tyckte om. så jag köpte i alla fall. men dom va inte så dyra. och då är det okej och shoppa. hehe jag och mina shopping regler. sen så åkte jag hem för att vända för att åka till ica maxi. jag hade en hyfsat lång shoppinglista. men som vanligt så tyckte jag att det böev dyrare än vad jag hade tänkte mej. men nu när jag tänker efter så blev det inte så dyrt. sen kom jag hem och lagade mat. och då menar jag en masssa mat. det blev 8 makaronegratänger med gurka och paprika i. och sen blev det 4 kyckling med sallad. sen så fick jag ett sms av mamma som undrare om jag ville ha spagetti och köttfärsås och ja varför inte. och nu så kollar jag på top model.

sen är det min favo film som går på tv nämligen djävulen bär prada. den är typ sååååå bra jag kan typ se den hur många gånger som hälst.

sen å går så va jagute och gick en mil. det är ganska så skönt och va ute och gå förutom att det va såå lerigt. så jag får ta och tvätta va mina skor sen. jag brukar köra dom i maskinen 40grader utan sköljmedel. sen så åt vi taco åååå det är såååå gott. jag älskar taco men tuvär så är det ju inte så nyttigt med bröd och ost. men det löser man genom att ta fullkornsbröd och mager ost;).

sen så har jag inte gjort så mycker mer bara gosat med jonte och åkte hit och dit bränt pengar och lagat mat.

men ha det så bäst

och ja juste här är ett halsband som jag köpte. jag hoppas på att det kommer och passa till kläningen som jag har köpt som jag ska ha på nyår. hehe och ja det gäller och va ut i god tid




              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0