fredag den 13

ja idag va det fredag den 13 och jag jobbade mellan 09:00-19:00. bara det är otur;). men jag försov mej inte för att jonte rinde och väckte mej. jag han med bussen för jag gick till busshållplatsen vid sågen. däremot så han jag precis gå utan för porten och en liten bit till sen dog min ipod pga batteribrist. fuck det va det jag skulle ha gjort igår laddat den. ja den påminner en i alla fall att det va nått man glömde. jag bröt inga ben eller blev överkörd av en buss. jag kunde gå av bussen utan problem. och dagen på jobbet gick bra det va ingen som va dum emot anna. och kunderna va trevliga. typ alla tror jag. hmm ja när jag tänker efter så va det nog ingen som va för jobbig eller så utom idag va dom bra. på lunchen så köpte jag en laddare till min ipod som jag kan koppla in i ett vanligt utan för innan så hade jag bara en som man laddar via datorn. och det va inte dyr+att jag rick rabatt för att jag hade min namnbricka på mej så att dom ser att jag jobbar i centrum:).jag han med bussen hem. jag gick från gudö och även det gick bra. och jag hade min ljudbok nu och den är spänande.

så min dag har vart bra fasten det va fredag den 13.

men nu har jag kollat på idol eddie åkte ut och det gjorde inget tyckte jag. och sen så har jag packat för jag ska ner till ösmo i morgon och va där hela helgen. och det bästa ut av allt jag ska få PAPPAS MAT på lördag och det ska bli såååå gott. vet inte vad det blir än men jag hoppas på att det blir nått gott.

men nu sk jag ta och sova ska bara lägga ut en bild på mina favo örhängen som jag bara älskar. det är såklart ett par örhängen från efva attling.

men ha det såå bäst



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0