ingen ridning

idag så är det ju min riddag. men idag så va det ingen ridning för den va inställd. så jag gick hem från gudö och det va inge problem hehe inte för att det brukar va det. idag va det måndag och ja måndagar är ju alltid sååå otroligt roliga. men även denna dag har snart tagit slut.

jag har inte så mycket och skriva.. vi kollade på johan falk filmen igår den va bra ska låna den sista nån annan gång. och så kollade jag på ensam mamma söker och det sög att hon madde inte valde nån. annars så tyckte jag att det va bra. och det va ju inte så otippat att den mammas skulle ta lammköttet. men det va bra att hon ulrika valde lasse. det tyckte jag va bra. men som sakt va det söög att hon inte tog nån så jävla dåligt. men aja.


och vad ska vi säga mer än haalllllelulllia halllllelllulia hallelullia..... rabih (eller ja vad han nu heter) han har äntligen åkt ut ur idol. gud vad skönt. jag va till och med tvungen och ringa och rösta på marinette så att hon inte skulle åka ut. och gud vad glad jag blev när han åkte ut hehe.

och sen dagens klipp som jag har visat några gånger. men ja vad ska man säga jag skulle döda den här personen om det hände mej. och jag skulle införa besöksförbjud.

http://www.youtube.com/watch?v=9NVZUnTkF1k

 

och sen har väll ingen missat att comhem har tagit med skogsturken i sin reklam. och det är typ såååå kul för han blir såå arg och nu vet typ alla vem det är. eller ja jonte viste inte vem det va så jag visade det för honom och sen kollade vi på det inslaget typ 1000 gånger+alla remixer som finns. haha och dom är typ roligast. och för dej som inte ha sett det så lägger jag naturligt vis upp länken här:)

http://www.youtube.com/watch?v=rBNHsZrume0

så se och njut hahahahaha.

nej nu har jag inte ås mycket mer och skriva men ha det såå bäst


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0