jaha så va man längst ner i näringskedjan

ja idag så va jag i stallet och red på diamant. och det gick faxist bra. jag red mycket volter och stora och små. red honom mycket utåtstäld i volterna så att man får med ytter sidan ordentligt. hehe han tyckte att det va jobbigt. men han blev jätte fin. det är så kul när det går bra. han blev lite svettig kan man ju säga så han fick bada. men han är verkligen så olika för när han är fin så är han jätte fin och när han är hämsk så är han värkligen hämsk. och samma sak när han är pigg och hämsk ja då är det bara och rida ut och ge upp. men när han är pigg och fin då är han jätte fin. fast ja början går ju alltid åt helvete och han är stark och stum men man får jobba som fan och driva och jobba men benen så att man tror att man ska dö men sen så blir han fin. ja om man har tur;).

ja men i alla fall  måndags så kom issa till mej och sa att jag typ måste flytta ut ur mitt skåp. jag ba eee jaha okej. tänkte inte så mycket mer på det. men nu när jag tänker på det så tycker jag att det är en extremt dålig idé som dom har fått för sig. jag kan förstå att dom som ändå inte använder sitt skåp behöver det inte. men jag använder mit och jag är typ beroende av mitt oxå. och ja när man inte ens får ha kvar sitt skåp i stallet ja då vet man att man är längst ner i näringskedjan man kan fan inte sjunka längrener. och jag har fan slavat för den där ridkolan sen jag va 8 år så jag tycker fan att jag förkännar att han mitt skåp kvar. jag har kommit på lite argument om varför jag ska ha mitt skåp kvar..

*jag bor i haninge( inte i ösmo där stallet ligger)
*jag jobbar i tyresö
*jag åker direkt från jobbet till stallet jag hinner INTE hem och byta om innan
*för att kunna komma till stallet i tid så får jag ta bilen från haninge till tyresö. sen efter jobbet tar jag bilen från tyresö och ner till ösmo
*jag åker ca 10 mil för att kunna rida på sork(9 min för att va exakt)
*man kan ju ställa sig då frågan... varför rider jag kvar i ösmo om jag bor i haninge och jobbar i tyresö... svaret på den frågan är att jag har ridit på sork sens jag va 8 år. jag känner alla hästar och det flästa vet vem jag är. jag har slavat och hjälpt till så länge jag kan minnas. jag tänkte att jag kanske hade lite för det men ak så fel jag hade. här va det ingen v.i.p avdelning inte. jag kunde asså lika gärna rida i haninge eller tyresö så kan jag hinna byta om och så sparar jag pengar från bensinen.
* det kostar mej ca 120kr bara i bensinen att åka till och från stallet en gång.
*jag åker ibland buss till stallet och det skulle jag INTE kunna gö om jag inte har kvar mitt skåp. för det skulle ta mej en timme extra om jag ska hem innan och byta om+att jag inte tycker om och åka i hästkläder igenom halva haninge och på tåg och allt sånt. lera upp till knäna är aldrig uppskattat.
*om min bil går sönder eller nått annat händer med den. eller att den blir stulen igen så är det helt omöjligt för mej och hinna till min ridning om jag inte kan byta om där. och ha mitt skåp kvar.
* ibland så ringer sussie(som har diamant) mej och ber mej rida honom samma dag och det är oftast när det är kris. men ja då har ju inte jag bilen med mej så jag åker direkt. men det går inte om jag inte har mitt skåp kvar


ja det va några om jag får tänka lite till och blir lite mer iriterad så kan jag nog komma på några fler.

men nu sa jag ta och packa och äta min avokado

men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0