martin stenmark

idag så va det crazy night i tyresö centrum och då ska det va massa crazy erbjudanden men det är ju aldrig nått som man vill ha. det är typ bara en massa skit som det är rea på. men visa hade ju bra erbjudan men inte alla. sen så va ju martin stemark och sjöng innan. det va kul och han va jätte bra. det är ju lite kul att han kommer till tyresö och uppträder. innan så jobbade jag men jag slutar ju klockan sex. så efter att jag slutat så gick jag bara till ica och köpte lite mat och sen gick jag runt i centrum på väntan. men ja det va ju ganska mycket folk. så det är skönare och gå runt nån annan dag när man ska handla.

och så i typ går tror jag så va jag inne på h&m och gick förbi en kläning och den kostade bara 99kr så jag va bara tvungen och köpa den. och det va inte ens rea så värsta fyndet. den är svart som vanligt:).

i morgon efter jobbet så ska jag till stallet och rida på diamant. det ska nog gå bra men jag missar idol. hur ska det gå. men jag får kolla på det när jag kommer hem. eller jag hinner nog och se vem som åker ut. dom är ju så duktigt i idol.

nu ska jag snart kolla på mitt program som jag snart kommer och va med i;) generation fett

men ha det så bäst

lite bilder från kvällens framträdande



       

     


den här klänningen fyndade jag för endast 99:-

Kommentarer
Postat av: saraaaa

jätte fin klänning, sådär smidig, pasar ju både till vardags och fest lixom, allt i ett haha :D

det gillar vi!!

2009-11-27 @ 21:57:59
URL: http://sariih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0