städat

ja dag har jag städat eller ja dammsugit och plockat lite och så. eller ja jag gjorde det när jag kom hem efter jobbet. heh och det tar ju typ max en halvtimme så det går ju såå fort när man väl gör det. idag skulle jonte ha kommit till mej men nej och nu ska ni får höra varför.
jo han hade inge rena strumpor så han va tvungen och tvätta.

eee okej jaha det lär ungefär som att jag har lagt in iskuber i frysen så jag måste stanna hemma och passa dom. eller jag måste hemoch sortera strumpor i strumplådan. till och med att tyvär jag kaninte komma för min syrras katt har dött så jag måste hjälpa henne och begravad den hade låtit bättre. eller att min avlägsna släkting har tappat bort sin sko och att alla måste hjälpa henne och leta efter den. men jaja så är livet jag blev dissar för en dejt med en tvättmaskin och 40par smutsiga strumpor.

hehe jag skulle bara nästan vilka se minen när han öppnar lådan och det är tomt. jag tänker bara ser man inte det. typ när man har 5kvar så ser man väll det och när det är 3 så ser man det oxå. då kanske man får tvätta innan det är helt slut så att man kan gå utanför dörren+ att jag har typ minst 5 par rena strumpor som är hans här hos mej. men nej dom dög väll inte

sen så har min kompis bea fått sin bääbis en lite flicka. så jag måste åka ner till landet och hälsa på henne och se hur hon mår. men hon har fått en egen lägenhet nu så det är ju skönt så att hon slipper och bo hemma. men jag tror att det blir bra. nu så får hon ta en dag i taget. men det ska bli jätte kul och se den lilla bebisen se en liten mini bea. och sen får jag gå på doop ååå det ska bli sååå kul jag måste köpa nått gulligt till den:)

nu så kollar jag på mammas pojkar sen är det lyxfällan.

i morgon är det fredag och det ska bli sååå skönt

men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0