stallet

ja idag så va jag i stallet efter jobbet och red på dimant och ja det gick bra jag gjorde typ allt på en och en halvtimme så jag brassade på lite. och han hade inte rullat sig så min bön gick igenom tack för det. och men jag missade ju idol men nu så kan jag kolla på vem som åker ut. och ja när man ska gå från stallet till tåget så får man ju gå på vägen och det finns typ en lampa. så då är det reflex på. och vi häst tjejer vad använder vi... vanliga reflex nix. vi använder häst ben reflex det är såå bra så. man sätter bara fast dom runt benen och sen är det bara och gå. jag kan ju säga att folk kollade lite konstigt på mej när jag kom gåendes över stationen. eller ja dom två som va där;).

men idag så har jag shoppat ja jag vet att jag säger att jag INTE ska shoppa men. det finns alltid ett men. det va ju rea. för det är en affär som ska stänga. en sko affär. och dom hade halva priset så jag köpte ett par converse som jag ska ha på jobbet och ett par björnborg som jag ska ha vanligt och vad gick det på jo 500:- det tyckte jag va billigt och billigt är alltid bäst.

vad har jag gjort mer idag ja inte så mycket på söndag så är det dax för globbbben.

vi det ska bli kul.

      


Kommentarer
Postat av: Anonym

åå, ska du till globen på söndag, då kanske vi ses i förbifarten bland alla andra haha, jag ska dit på kvällen, du med eller?

2009-11-27 @ 23:14:46
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: Anonym

hehe precis, de roligaste är att om man träffar någon kan man inte se varandra på håll utan man blir typ upptryckta i varandras fejjor o bah -"Men TJAA!" haha

2009-11-28 @ 13:08:25
URL: http://maooowlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0