torsdags-tankar

ja och efter min önskelista (så nu vet alla vad dom ska köpa till dej i julklapp;) ). så är det dax och skriva lite hur min dag har vart. idag så har jag jobbat som vanligt. hehe det finns ås mycket konstiga kunder asså. mankanju inte skriva för mycket kanske men asså ibland så tror manju att dom skämtar med en fast dom inte gör det. och ibland så är dom bara dumma i huvudet. fast dom flesta är ju snälla och bra men sen så kommer ett cp och typ kan förstöra hela ens dag. men i morgon är det fredag och det är sååå grymt skönt.

idag så åkte jag med mamma hem oxå och då fick jag hem mitt värme element så nu har jag brassat på det. så det är varmt och skönt här i min lägenhet. jag ska som vanligt försökaoch lägga mej i hufsat tidigt tid. så att man kanske hinner läsa nånting i min bok.

och så den hetaste grejen just nu är så klart svinunfluensan och ja vad ska man säga om den. man har ju hört folk som har kommit in till oss som har fått stå i kö i typ minst 2 timmar. och en på mitt jobb skulle vacinera sig men när dom kom ner så va vacinet slut. och jag tänker fan eller att jag kommer stå i kö i minst 2timmar bara för at få en spruta. och nej jag tror inte att jag kommer och då i nån töntig influensa. man blir ju fan sjuk bara av att stå och köa med alla människor. nej tack. och jag blir inte orolig när jag läser att 80 personner har dött i ukraina. ursäkta ukraina där dör folk av typ nageltrång. nej men deras medellivslängd ligger på typ 4 år och dom bor typ i dragiga stugor som typ blåser bort av en liten storm. så nej jag är inte orolig. och det som inte dödar det härdar. och det finns folk som dör av vanliga infuensor. så svaret är nej jag ska inte vacinera mej. jag har varken tid, ork eller lust och köa för en spruta.

ja det va lite tankar och funderingar från mej:)

men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0