farmor och farfar

idag efter jobbet så hoppade jag va vid trollbäcken och gick till farmor och farfar (igen). har blivit mycket besök där nu. men det gör inte så mycket. bara för att dom beställde glasögon och sen så tyckte farmor att hennes glasögon va så tunga och farfars va mycket lättare för att han hade ju tagit plast och hon hade glas. så hon va och bytte och nu så va jag och lämnade dom. och hon tyckte att det va mycket bättre. det är så kul och komma dut för dom blir så glada för att se en. jag brukar säga att dom som alltid blir glada för att se en är hampus(hunden) och farmor och farfar. hehe så det är ju kul att dom tycker om och träffa en. och att man alltid är välkommen dit och få mat:). för det kan man alltid va säker på att man får. och typ med sig en hel frys hem med mat. idag fick jag med mej sockerkaka med hallon smak så den ska jag och jonte dela på i morgon:).

sen så igår så va jag och sussie på bio. vi gick på bröllopsfotografen. och jag tyckte att den va bra. den va som en seriös smala sussie. för den va inte så där som man garvar hela tiden för det gör man ju typ med smala sussie utom den här va mer seriös och hade kanske mer ett budskap( om man nu kan säga det när en rock-värmläning förvandlas till en östarmalms-värmläning. men den va bra tyckte jag. men nu så har ju luftslottet som sprängdes prämiär den 20/11 den bara måste man ju se. och sen snabba cash sen är oxå ett måste.

hmmm vad har jag mer lyckats med den här veckna. ja inte så mycket har fortfarande INTE bestämmt mej för vilken färg jag ska ha på klänningen. men det lär ju blir svart. för den kommer jag och kunna använda lite mer än den rosa/guld. för den är ju mer party-party. hehe inte precis nån begravningsklänning. alla går svartklädda och anna kommer in som en glittrande flower-power.

hehe ja den grumliga och disiga bilden beror på att jag tar kort med mobilen för annars så skulle jag väll typ blunda pga blixten.



men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0