golv

idag har jag hållt på med mitt golv som jag skrev innan. och fan om jag får säga det själv så blev det jävligt bra. eller i alla fall med tanke på att det va jag som gjorde det så tyckte jag att det va bra. men det va jobbigt. och ganska så bökigt oxå för jag va tvungen och flytta på badkaret för att komma åt. men blir man lite arg så går allt hehe. och så fick jag såga lite men inte lika mycket den hör gången. det är ju sågandet som tar tid. ja och så städandet efter åt. gud asså vad man stökar nej när man håller på. men nu är det klart så det är skönt.

sen så när jag höll på så blev jag såååå hungrig att jag åt en korv med bröd och det va nog den godaste korvmedbröd jag ätit. sen så gick jag till ica och köpte mat så att jag kan gö massa matlåda. och det gjorde jag oxå det blev sju carbonara gratänger och tre räksallader. så nu har jag mat i några dagar.

sen så fixade jag klart golvet och började städa. så nu är golvet på plats där det ska va och jag har damsugit hela lägenheten så nu är det ganska så fint här hemma. nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på tv sen sova för att upp och jobba i morgon:)

men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0