lycka är att ha en bil (igen)

japp nu har jag bil igen wiii. den gick igenom och är helt okej. nu står jag som ägare och skatten och allt sånt är betalt+själva bilen. hehe blev en dyr månad. men det är det fan värt för att ha bil igen:). sååå jävla skönt. men ja nu ska jag bara hämtaden oxå. för mina föräldrar har fått för sig och åka till landet över helgen eller jag tror att dom drar på fredag så det betyder att jag måste hämta den i morgon eller på torsdag. bara för att jag vill ju ha den på måndag. för mamma ska va ledig då oxå så då kan jag inte åka med henne. och pappa måste visa hur fan man gör för att få igång den och hur man gör med kryckan och allt sånt. vill ju inte bli stående nånstans bara för att man har glömt nått. så jag får nog ta det i morgon.

ja och så va dom här i lördags och jonte sprang och gömde sig som vanligt. men i alla fall så visade jag pappa vilken såg jag hade använt till golvet. och han ba men vadååå det där bladet ska du ju inte ha. jag ba nehe men vafan det sa du inte nått om. du sa bara att jag skulle köpa mej en såg inte att jag skulle köpa nått specialt blad till det oxå. så det va inte så konstigt att det va så jävla trögt. så ja nu vet jag det oxå. men han har köpt en massa olika blad till mej nu. kan ju va bra till nästa gång jag ska använda den.

och ja när blir det... dröjer inte så länge för nu så väntar ett hallgolv på mej där hemma. så det får jag oxå ta tag i nångång. men nu har jag en bil i alla fall som jag kan ta hem det i.

och ååååå jag vet hur jag vill gö för att få ett matbord. eller jag man får ju bara plats två men det är bättre än inget alls ska hitta en bild och visa.
eller inte det började och bråka att bilden va för stor jaha men gud vad känsligt det ska va då
http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/523430
om man pallar kan man kolla här men det är som sakt va bara idén på bordet som jag vill sno.

men nu ska jag kolla på svenska hollywood fruar.

men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0