somliga straffar gud med det samma

ja precis som rubriken så straffar gud somliga med det samma. och idag så straffade han mej. för att efter jobbet så åkte jag till Ö&B för att handla lite schampo och tvättmedel och popcorn så klart. sånt som är billigt där hehe billigt är bäst. men oftast så brukar jag köpa sånt på ica för att det är närmare. och dom där kronerna som man känar tycker jag bara är jobbigt och flänga runt för att få dom. men så idag hade jag bilen så då tog jag en sväng förbi. och så handlade jag mer än vad jag hade tänkt som vanligt. och ekonomisk(SNÅL) som jag är så hade jag med mej en egen påse så att jag skulle spara 1,5:-. men den blev ju över full och nej här köper vi inte nån extra påse efter som jag hade en. så jag proppar den full och tar lite i handväskan och så gick jag till bilen. jag hinner typ gå halva parkeringen innan ena handtaget på påsen går sönder. så ja så går det när man envisas med att ta med egna slitna påsar. som sakt va somliga straffar gud med det samma.

ja vad har jag gjort mer idag hmmm ja inte så mycket jobbat och sånt. måste till ungdomsmotagningen i morgon och kirra mer p-piller. det är såå lätt man går bara dit och svarar ja och nej på rätt frågor och sen så får man ett papper går till apoteket och tar ut för ett helt år för 60:- billigaste skiten som finns men vafan det duger för mej:)

sen så i morgon så tänkte jag gå hem från gudö oxå jag måste ta tag i det där med mina små promenader. jag bara sväller och sväller. suck alla bara går ner och ner i vikt. VARFÖR KAN INTE JAG OXÅ FÅ GÖ DET......nej då det är som att det alla andra går ner det går jag upp. så snälla alla människor i min närhet och omgivning sluta gå ner i vikt för det blir såå dyrt för mer och köpa ny garderob hela tiden för att jag blir för fet för mina kläder.

nej nu ska jag ta och föna mitt hår

men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0