hemma igen

ja nu är jag hemma igen efter mitt besök i stallet. ja det är ju inte så ansträngande efter som han har boxvila. och bara står inne. så det är bara och mocka ge honom mat göra i ordning mat och borsta. gud vad han tappar hår. så innan jag kunde borsta så fick jag ta skrapan och ta bort massa hår. men bara det att när man är klar så ser man ju typ ut som diamant för allt hår fastnar ju på en själv. men han tyckte att det va skönt han kan ju inte va ute och rulla sig bort allt hår.

sen så pratade jag lite med madde oxå det va kul. vi ventilerade oss lite om våra kännslor för vår kompis som det inte riktigt känns som att vi känner. eller ja det döljs lite saker för oss som känns lite konstigt men men. det har säkert en naturligförklaring eller kankse inte vad vet jag. sen åkte jag hem och nu är jag hemma. men jag åkte buss från stallet och till stationen. och bussen ska åka ösmo runt och det är inte så stort eller svårt och hitta men ja bussen körde fel. eller han struntade i och köra ösmo runt utom körde rakavägen till ösmo centrum och stannade där. så jag fick gå till stationen.

men igår så va jag på fest i hagsätre. det va en kompis till lena som fyllde 24 år. så jag va där. det va kul alla va på gott humör och vi va inte så många så det va kul. det togs en del kort men ja det är ju typ hälften som blir bra. sen blåste vi upp lite ballonger och sånt. och jag som är väldigt bra på irriterande ljud börjdade direkt med dom när jag fick en ballong i handen:). sen så åkte jag hem. hem resan gick bra tills jag somnade på bussen och vaknade upp i jordbrostation hehe upps. jag brukar inte somna på bussar utom jag brukar hålla mej vaken eller bara blunda och lyssna så att jag kommer av. men nej jag somnade och sov såå gott tills jag vaknade upp och ba fan. men det va inte så mycket och göra. det va bara och sitta kvar på bussen för den åker ju tillbaka sen. så fick jag hålla mej vaken då och hoppa av i brandis. men gud vad trött jag va när jag kom hem..

men gårdagens outfit va väldigt enkel. bara en klänning från H&M för 49,90:- vilket kapp måste jag ju bara säga.
sen hade jag leggins och mina röda pumps och lite smycken. men som sakt va enkelt men snyggt tyckte jag.



det kommer mer bilder men jag orkar inte lägga upp dom nu. för jag tänkte gå ut och gå en sväng.

men ha det såå bäst

så nu blir det lite bilder från igår.

                 










     

så nu är det lite bilder oxå




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0