shopping i haninge

ja jag åkte ju till haninge för att köpa mej ett lås och för att köpa byxer som jag ska ha och springa i. jag gick in på stadium hittade inge bra byxer gick in på intersport hittade inga bra där eller. men där emot så hittade jag en massa annat som jag köpte. nämligen en ny fleectröja svart. för den som jag har är vit och jag är lite trött på att min mamma klagar på att det är såå skittig. ja vist kanjag hålla med om att den är mer grå än vit. så därför blev det en svart Mc Kilney fleectröja. sen hittade jag en grå puma tröja en såndär tjock och skön. sen hittade jag en puma T-shirt. så dom köpte jag. sen fick jag gå ut från intersport för att inte köpa mer. sen gick jag till clas ohlson där jag köpte lås, soppsäcker och lite galger. sen fick jag åka till stallet så att jag inte skulle köpa mer:)

sen i stallet så fixade jag allt till diamant och pussade på honom. och fortsatte operation ta bort all päls. men det är fortfarande masssor kvar som ska bort. sen så fick jag städa i mitt skåp och jag kan säga att det behövdes fy fan va mycket skit jag hade där. madde ska flytta in i mitt skåp så det är därför det är sån städ mani. så jag tog typ hem allt för tvättning medan jag ändå höll på. det är typ 4 schabrak med matchande benlindor, ponny boots ,träns och ja allt sånt. och så min samling på ridstrumpor. jag tog hem alla. jag tror inte att jag har tvättat nått par nån gång. men det va ju en del kankse 40st varav 39 har hål på hälen:). men nu är det så rent och fins. sen åkte jag hem med det och nu står det i min hall i väntan på att bli tvättat:).

men snart kommer jonte hit vi ska kolla på film och jag har köpt glass. ja jag vet jag bantar och ska inte äta sånt men det är ju sååååå gottttt....

diamant som blinkar när jag tar kort



diamant



jag har typ halva diamant på min tröja



min nya Mc Kinley tröja



igen



puma tröjan



igen



puma T-shirten



och den igen



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0