snart ska jag gå

ja asså inte ut och gå för det har jag redan gjort gick typ 8 km för först så gick jag fem sen gick jag tre till på slingan sen gick jag hem. nu är jag duschad och sminkad klar för att gå ner till ica eller konsum har inte bestämmt mej än. jag är lite kluven. för jag är en tvättäkta ica handlare. handlar typ endast på ica och på nått annat om det inte finns nått annat och då är det typ kris. typ som i schordbro då va jag tvungen och handla på vi för det fanns inte ica på gångavstånd. så man fick stor handla på ica maxi och små handla på vi. men här i rimbo så finns det både ica och konsum men bara det att ica ligger en lite längre bort. så jaa vad göra. synda och gå till konsum för att det är närmare eller gå till ica och va en ica handlare:). ja det är inte lätt i dagens i-land. men jag ska inte handla så mycket så jag får se.

dagens outfit

linne:H&M
shorts:H&M
tights:lindex

hmm lite för mycket H&M tycker jag nog:)



   

lite mer kort. och ja dom här va dom man såg minst sjuk ut. jonte måste ha nått konstigt ljus på sin lampa eller så är jag bara omöjlig och ta kort på(som blir bra) för jag såg typ sjukligt blek ut på vissa och på andra såg jag bara sjuk ut.

jag såg tussilago när jag va ute och gick



hehe ja jag undrar vad det är som är till salu. för till höger ligger slingan som man går på och till vänster en stor sand hög.



men aja nu ska jag ta och gö så att man gör det nån gång.

men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0