valross premiär

japp nu så äntligen har valrossen tagit sina första tappra steg emot ett sundare liv;). för valrossen har haft premiär idag och sprungit 5km. första dagen på typ väldigt länge som jag har sprungit slutade kanse i september och har inte sprungit mer än en meter sens dess (till bussen räknas inte). det va väl som jag hade väntat mej jobbigt. men det va inte så jobbigt i benen utom i andningen fan jag kan ju inte andas normalt ibland utom jag flåsar som en flodhäst och ibland så kommer ett litet rosslande ljud när man har eller håller på och kämpar sig upp för en backa. för på slingan som jag springer är i skogen så det går ju upp och ner som en dragspel. men emot slutet så är det tre uppförsbackar efter varan och den ena är värre än den andra. och då blev det jobbigt i benen gud jag trodde att jag skulle dööö. eller kankse inte riktigt men det va jobbigt. men dom kommer när det är typ mindre än 1km kvar. men det är ju såå skönt när man är klar och man känner sig sååå duktig. så är det klapp på axeln och duktig anna...*STOLT*.

jag hade ju även min nya spring outfit på mej idag kändes riktigt bra byxerna va jätte bra. dom satt på plats hela tiden och låren behövde inte skava emot varan. eller ja det gör dom ju i alla fall men inte så att man känner det:). nej dom va jätte bra.

men nu har jag duschat och sen ska jag gö mej i ordning för jag ska möta jonte inne i stan. hmm jag skulle behöva gå till ica oxå och köpa lite mat. åå jag vill ha päron. jag har hittat en ny matdrog päron det är ju bara sååå gott.


och här kommer en bild på min outfit när jag va ute och sprang

Linne: Nike
Tröja: en gammal sunkig tröja från studenten
Byxer: nike
Svettband: WE/JL
Skor: adidas
Solisar: Dior



men ha det så bäst

Kommentarer
Postat av: Camilla

värsta är ju att du är så smal att man blir galen på dig när du kallar dig valross!!!!! för dte är du inte!! JAG är fet.. men jag håller på att banta ;) har gått ned en del.. men hoppas på att ras mera i vikt efter operationen!!!

2010-04-23 @ 13:24:55
URL: http://engstrom.webb.se
Postat av: jenifer

Jo jag vet , men det ser fruktansvärt ut :( men hoppas det blir bra snartt det e 2a gågen jag har så här , HUr lång tid kan det ta innan de försvinner?

Minns inte hurlänge det vara sist :( ...

2010-04-25 @ 13:31:24
URL: http://pussycaatdoll.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0