ångest

idag är det ångest med stort Å. och varför har anna denna ångest jo för jag börjar och jobba i morgon. 3 veckors semester är redan slut. det betyder att det är ett helt år tills man är ledig igen. det ger ångest med stort ÅÅÅ. sen har jag ångest över att jag inte har sprungit så mycket som jag hade velat. och för att jag har ätit mer onyttigt än vad jag hade velat. men aja man har ju bara semeter en gång om året. jag har ju ett helt på mej nu att komma iform till nästa semester:)

sen tänkte jag ta upp en annan sak oxå. ni vet dom där hämska bilderna som släkt och vänner envisas med och ta och vägrar och ta bort. jo alla har dom och alla vet hur hämska dom är. typ mamma som alltid envisas med att ta kort i smyg så att man är typ mitt i en mening i kortet och ser henne och vänder sig om och vips så är man på kort med uttot ploppande ögon och munnen i ett stort ooo typ.

ja sen har vi dessa hämska kort som man bara vill döda nån för att slippa se och ja jag har ett sånt kort. ni tänker säkert men nej såå hämskt kan det inte va. men då säger jag jooo precis så hämsk ÄR det. ja och nu så kommer jag lägga upp denna bild. och om jag hade en gnutta chans att bli model så kommer den helt och försvinna nu. sen mår man ju typ illa när man ser denna bild oxå för jag ser ju typ som en blek-fet-bad-val.

hehe ja här har vi den härliga bilden



och ja mäster fotografen är min syrra som sitter på altan en bit upp och efter som jag blundar för att vattnet va så jävla kallt så ser ju inte jag att hon tar kort. för om jag hade sett det så hade jag kastat mej ner under madrassen och hålt i fläsket samtidigt. men nej. nu är detta för några år sen eller för ganska många år sen. det är från när jag bode hemma i ösmo. så jag har ju haft några år på mej att bearbeta denna bild. haha och ja jag behöver nog inte ringa in eller påpeka dom hämska delarna eller dom feta delarna på detta kort. det är väl typ håret som är bäst på detta kort. ja om man tar bort vatten och gräs.

gud asså. detta kort tar man även upp när man sitter med en påse chips och ska börja och gluffsa så vips så tar man fram detta kort och man inser att nejjag behöver nog inge chips snarare selleri:) haha sen början man gråta och äter hela chips påsen som tröst.

nej nog med detta ångest.


Kommentarer
Postat av: Lisen

haha de e då man ska säga nått snällt gör att bota ångesten nått som typ mamma skulle säga... "Men anna det är ju så du ser ut" ;)

2010-08-08 @ 21:36:59
URL: http://buppas.blogg.se/
Postat av: M-L

Jag bara skrattar. Hahahahaha. Man kan inte ha ågest hela livet om hur man ser ut. Då skulle jag ha grävft ner mej för länge sen. Puss

2010-08-09 @ 11:55:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0