anna är sjuk

ja personligen så tycker jag lite synd om mej själv för jag mår inte riktigt helt 100. jag började känna av det redan i måndags man känner att man har ont i halsen och känner sig lite hängig och fryser. ja då börjar det och komma. i tisdags så va det inte bättre. det va täppt i näsanont i huvudet och så fryser jag. sen får jag ont i kroppen och känner mej stel. och det va inte bättre idag men hemma och va jsuk har vi inte tid med. nej nej det är bara och bita i hopp. för jag är inte sjuk jag är förkyld.

det som är bra med att va täppt är att man inte känner några lukter. jag tänkte inte på det fören jag hade hjälpt en kund. och dom andra sa att han stank cigg och sprit. men kände anna det. eee nej. jag kände ingenting så då börjar man och fundera på om det är nån annan som har luktat illa som jag inte har kännt. hehe men skönt va det i alla fall och inte känna den stanken:)

sen så har jag köpt mej en ny party klänning så nu väntar jag bara på ett party;). den är kankse inte en så mycket anna klänning men kan bli. den är i alla fall glittrig och det tycker jag om. så klart kommer här lite bilder oxå.
jag tyckte att ryggen va lite cool. märket är M by M hehe säger mej inte så mycket men jag tyckte att den va lite fin.

sen har en tråkig sak hänt i dag oxå stackars lilla romina har fått åka till dom evigt gröna ängarna:(












Kommentarer
Postat av: Anonym

♥ ♥

2010-08-26 @ 07:37:49
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: sariih

jahapp men dåså, då är det bara att planera in ett krogen besök nu! hehe :D

2010-08-29 @ 15:20:54
URL: http://sariih.blogg.se/ridblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0