det blir ju aldrig som man tänkt sig

nej verkligen inte när man har med två tuffa moppekillar utan moppe att göra. ja dagen började i alla fall bra. jonte kom hit och vi åkte till södertälje. där mötte jag upp syrran för hon skulle köpa skor. jonte åkte hem till tommy för att dom skulle börja dricka öl. ja då får det gå fort för oss och köpa skor så att man inte kommer tillbaka till två vrak.

men det gick bra dom hade tagit en öl jonte beställde en pizza och sen gick vi upp till lägenheten där vi drack rm och cola. vi åt mat och pratade. sen åkte vi in med tåget. jonte bjöd tommy på snus så att han började må illa. ja det va ju en bra start. men alla kom in men jag höll på att inte komma in för han tyckte inte att jag va lik mej på kortet. så jag fick stava mitt namn och säger att jag stavar det med C som jag gör men inte folkbokföringen. då blev han inte glad för det står ju med K. så då frågade han om jag hade nått mer jag ba eeeee nej.(tänkte fan man ska väll inte behöva släpa runt på pass oxå) men han menade nått visa kort och det hade jag. sen fick jag komma in.

sen så satt vi ute och började våra glada timmar. jag drack en vanilla sky sen en rosa panter och sen en P2. jonte drack allt och för mycket. tommy fick börja med en fanta. lena drack cider. sen så när happy hour va slut så ville dom gå till nån rock pub. jag ba men jag vill dansa. så jag och jonte dansade och sen jag och lena. sen kunde vi gå.

men det tar ju en halv dag och gå med dom det är ju ett steg fram och 10bak. sen gick vi förbi 7/11 nej då skulle dom äta. men det kankse va lika bra. sen så kom vi tillslut fram till den där puben. men nej då kommer inte jonte in för han är för full och ja det kunde jag hålla med om. nej så det va bara och vända. men jonte som va på ett strålande humör(eller inte). bestämmer sig för att ge sig ut på egna äventyr. så han tar mina nyklar och går. jag som då verkligen INTE tänker svansa efter honom och hålla på och tramsa. så jag gick med tommy och lena. vi gick till max för att gå på toa. sen leta upp ett ställe som har öppet. så vi hamnade på viktorias.

jonte kom efter ett tag och ville komma in men han va för full. så han stod på ena sidan av staketet och vi satt på den andra och tog en öl. jag tyckte då att han gott kunde stå där ute och möra till sig lite och tänka över sina synder...

sen blev tommy trött för att han hade drukigt upp sin öl och inte vi. så han gick ut och sällskapade jonte. där satt vi två kvar på viktoria medans våra killar satt på en parkbänk utanför som två A lagare. sen drack vi upp och gick och hämtade dom och åkte hem.

så ja det va min fredags kväll.

men jag tog lite kort i alla fall.

min outfit igår som va
Klänning: Filippa K
Skärp: Tiger of Sweden
Skor: Vagabond
Smycken: Pilgrim och Efva attlinga
resten är H&M





lilla thilda



thilda som kan bli jätttte lång



lilla thilda igen



jag



lena



jonte



tommy




Kommentarer
Postat av: Lisen

Mohaha hur vet du att bänken var byggd av bark? ;) tilda tackar och bockar för fina bilder :P hon sa "tur att jag hade en good hair day" :P

2010-08-01 @ 14:05:52
URL: http://buppas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0