host host

ja igår gick jag och la mej vid typ halv elva. hehe eller jag halv elva så låg jag i sängen. så i morse när jag vaknade så måde jag mycket bättre så det va ju bra. men nu hostar jag jätte mycket men det betyder kankse att det är på g att gå över. ska väll bara hosta klart. men det är nog många som är lite sjuka nu det är väll för att alla är tillbaka från semestern och skolorna börjar igen och allt sånt.

jag är ledig i morgon så det ska bli skönt att bara få sova och vila så att man kanske kan bli frisk nån gång. men jag ska inte bara vila jag ska hitta på lite saker oxå. jonte ska komma till mej oxå så vi ska mysa.

det händer inte så mycket mer just nu i mitt liv. det har inte hänt så mycket under veckan eller. pappa har fått tag på nån del så att min bil förhoppnings vis kan få gå igenom besiktningen så att vi kan lösa den frågan. sen får vi be till gud. hehe eller boken som jag läser blodläge. där offrar dom pengar eller smycken till elvorna och önskar nått och så hjälper elvorna en att få sin önskan att gå i uppfyllelse. men det finns ett problem eller ja två det första är att det är en bok och det andra är att den stenen stå ute på alvaret i öland. om jag mot förmågan skulle ta mej så långt med min bil så skulle jag nog inte ta mej hem. så nej jag få be till gud i stället:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0